Haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün 18 Mart Zaferi'nin 99’uncu yılının kutlandığını belirterek, "Böyle bir sürecin tekrar Türkiye’nin önüne gelmemesi için oldukça dikkatli olmalıyız” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün 18 Mart Zaferi'nin 99'uncu yılının kutlandığını belirterek, "Böyle bir sürecin tekrar Türkiye'nin önüne gelmemesi için oldukça dikkatli olmalıyız" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimleri kapsamında Ordu'nun Fatsa ilçesinde vatandaşlara seslendi. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, seçimlerde bütün siyasi partilere ve adaylara başarılar dilediğini belirtirken, "30 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimi münasebetiyle MHP'nin başkanlık divanı üyeleri milletvekilleri ve merkez yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız ile birlikte Türkiye'yi il il, ilçe ilçe gezmekteyiz. Bugün Ordu ilimizdeyiz. 30 Mart tarihinde yapılacak olan seçimler, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olacaktır. Ülkemizde yaşanmış olan sosyal ve ekonomik sorunların derinleştiği ve yoğunlaştığı bir ortamda özellikle komşu ülkelerde baş gösteren ve Türkiye'ye de yansıyan iç ve dış tehlikeleri göz önünde bulundurduğumuz da 30 Mart seçimleri sadece belediye başkanlarının seçiminin ötesinde daha farklı bir anlam yüklemektedir. Tüm siyasi partilerimiz bu sebeplerden dolayı bu seçime önem vermektedir, özen göstermektedir. MHP olarak o siyasi partilerimize ve adaylarına başarılar diliyorum" diye konuştu.

"OLDUKÇA DİKKATLİ OLMALIYIZ"

"Türkiyemiz önemli sıkıntılar içerisindedir. Bazı konular vardır ki bütün partilerin üzerinde birleşmesi gereken, Türkiye'nin geleceğini düşünen, yeri geldiğinde birlikte hareket edebilen insanlar olarak yaklaşmalıyız" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP olarak her şeyden evvel demokrasimizin vazgeçilmez unsurları kabul ettiğimiz partilerimizin varlığına saygılıyız. Onlara hizmet eden, tercih edenleri saygılıyız ama öyle gün ve zaman olur ki, 'Önce ülkem, sonra milletim, sonra partim' demek gerekmektedir. İşte böyle bir dönemi yaşıyoruz. Türkiye'nin her tarafı ateş çemberinde. Bunların hepsi Türkiye'ye yansıyor. Türkiye'deki gelişmeleri sabote ediyor. İnsanlarımızın geleceği hakkında kara kara düşündürüyor. 'Ne olacağız, nereye gidiyoruz?' sorularını cevabını arıyoruz. Bugün 18 Mart Zaferi'nin 99'uncu yılını kutluyoruz. Bunun sebep ve sonuçlarını göz önüne aldığınız vakit, Türkiye'nin bir daha böyle bir mücadelenin içerisinde sürüklenmek istenmesini dikkate alarak hareket etmeliyiz. Bu zaferi daimi kılabilmek için bu zaferin Cumhuriyet'in kuruluşundan itibaren milletimizin varlığına doğru yücelişin bir işareti olarak değerlendirmek durumunda olmalıyız. Bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Böyle bir sürecin tekrar Türkiye'nin önüne gelmemesi için oldukça dikkatli olmalıyız" diye konuştu.

Bahçeli, konuşmasının ardından Fatsalılardan partisinin Fatsa Belediye Başkan Adayı Mustafa Sade ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Enginyurt'a destek vermelerini istedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Türkiye Fatsa Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title