Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli:

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiç Kimse 1968 Yılından Bu Yana Milletinin Dirliği, Bütünlüğü ve Toprağın Bölünmezliği İçin Şehit Veren Milliyetçi Hareketi 'Şehitleri İstismar Eden Terbiyesizler' Olarak Nitelendiremez" Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Hiç kimse 1968 yılından bu yana milletinin dirliği, bütünlüğü ve toprağın bölünmezliği için şehit veren Milliyetçi Hareketi 'şehitleri istismar eden terbiyesizler' olarak nitelendiremez" dedi.

Dün seçim bildirgesini kamuoyuna açıklayan MHP, Adana'dan sonra ikinci seçim mitingini Manisa'da yaptı. Sultan Meydanı'nda toplanan partililer, Bahçeli'yi beklerken, "Devletin başına devlet gelecek" şeklinde slogan attı. MHP'nin seçim için özel olarak hazırlattığı "Devlet Geliyor" şarkısı ile coşan MHP'liler, "60. hükümet Milliyetçi Hareket" ve "Ya teslimiyetçilik ya milliyetçilik" yazılı pankartlar açtı. Sultan Meydanı'nda 38 derece sıcakta coşkulu kalabalığa hitap eden Bahçeli, hükümete yönelik

eleştirilerde bulundu.

24 Kasım'da yapılan seçimlerin üzerinden 46 ay 27 gün yani bin 670 gün geçtiğini hatırlatan Bahçeli, 22 Temmuz'un Türkiye için ülkeyi felakete sürükleyen hükümetten kurtuluş günü olacağını öne sürdü. Türkiye'nin milli manevi değerlerinin siyasi çatışma alanı haline getirildiğini savunan Bahçeli, şunları söyledi:

"Bu cepheleşme ve kutuplaşma her alana yayılıyor. Etnik temelde bölücülük, inanç temelinde bölünme, devletin kurumlarında ise ayrışma var. Cepheleşme değil, iyi niyet ve ortak akıla ihtiyaç vardır. MHP, Türkiye'nin birliğinin koruyucusudur. Biz ülkeyi toplumsal kucaklaştırmaya kararlıyız. Türkiye Cumhuriyeti'nin temel kurallarını, demokratik rejim, milli ve manevi değerlerimiz toplumsal çatışma alanı olmaktan çıkarılmalıdır. Türkiye'de birçok sosyal ve ekonomik sorunun yanı sıra bölücülük ve terör en

öncelikli mesele olarak ortaya çıktı. Milli bekamız ve güvenliğimiz, birlik ve güvenliğimiz için başka coğrafyalarda düşman aramaya gerek yok. Emanetin bekçisi Türk milleti, Türk milliyetçileri, Milliyetçi Hareket'tir. MHP hain hesapları boşa çıkaracaktır. MHP, 23 Temmuz Pazar günü milletin teveccühüyle TBMM'de olacak, PKK'nın közünün kazınması bize nasip olacak".

Bahçeli, partililerin, "Kahrolsun PKK" ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde sloganı üzerine, "Bu kameralar neredeyse hepinizi tespit etsin. Hiç kimse 1968 yılından bu yana milletinin dirliği, bütünlüğü, toprağın bölünmezliği için şehit veren MHP'yi 'şehitleri istismar eden terbiyesizler' olarak nitelendiremez. Nitelendiremeyeceklerini 36 gün sonra görecekler" diye konuştu.

Türk milletinin bölünmez bir bütün, Türkiye Cumhuriyeti'nin ise ebedi Türk milletinin ebedi yurdu olacağını ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"AI bayrağımız bağımsızlığımızın sembolüdür. İstiklal Marşı kahramanlık ve bağımsızlık destanıdır. Milli bütünlüğümüzün temelleri tek devlet, tek millet, tek bayrak tek dildir. Ne verilecek toprağımız, ne terk edilecek ilimiz, ne vazgeçilecek insanımız yoktur. Devlet yönetimi ve siyaset yozlaştı. Milli geleceğimiz şahsi ihtiraslar için peşkeş çekilmiştir. Devlet kurumları yıkıma maruz kalmıştır. Bir yanda Türkiye'den intikam almak isteyenler, bir yanda bu milli direniş gösteren Türk milliyetçileri

olacak. Bir yanda siyasi ikbal için siyaset yapanlar, diğer yanda millete hizmet ve milli değerlere sahip çıkmak isteyen Milliyetçi Hareket. Kim ne derse desin, ne tuzak kurarsa kursun hepsini tek başına kurarız. Varsın çıkarcılar işbirliği yapsın, varsın koltuk sevdalılar ortaklıklar kursunlar. Karşılarında tek başına milliyetçiler ve MHP var. Hepsine Allah'ın izniyle yeteriz. Hepsinin bileğini tek başına bükeriz. Bunların hakkından tek başına biz geliriz. Kurtuluşun yolu tek başına MHP'dir".

Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Kuzey Irak'a mutlaka operasyon yapması gerektiğini savunarak, "Ordu Irak'a girecek, artık hazırlıklar tamam olmalıdır. Terörist korkuyor Mehmetçik gelecek diye" diye konuştu.

(YZE-CC-CC-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title