Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın,

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın,

"Son 8.5 yıllık tahribatın ortaya çıkması, önümüzdeki seçimi bir milat olarak ortaya koydu" dedi.

Yalçın, iki gün süren Trabzon gezisini değerlendirmek üzere partisinin Trabzon İl Başkanlığında teşkilat üyeleriyle biraraya geldi.

Toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Yalçın, Trabzon gezisinde vatandaşlarla diyaloglarından son derece memnun olduklarını belirterek, "Bizim tepkimize, anlatımımıza, halkın ve vatandaşın ayağına gitmemize halkın karşılık verdiğini görüyoruz. Bizim seçim konseptimizde temel slogan 'Ses Ver Türkiye'. Biz vatandaşa ses verdiğimizde, onların da sesimize kulak verdiğini görüyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin gelecekte ne olacağı hususunda ciddi endişeleri olduğunu bildiren Yalçın, şöyle devam etti:

"Bu endişelerimizi başta genel başkanımız, yöneticilerimiz ve milletvekillerimiz vasıtasıyla her platformda ifade ediyoruz. Ancak 12 Haziran seçimleri geçmiş seçimlerden farklılık arz etmeye başladı. Son 8.5 yıllık tahribatın ortaya çıkması, önümüzdeki seçimi bir milat olarak ortaya koydu. Genel başkanımın ifadesiyle 12 Haziran Türk milleti için bir kader anı pozisyonuna geldi. Bu kader anında milletimizin isabetli ve geleceğiyle ilgili doğru karar vermesi hususunda bir siyasi parti olarak üzerimize düşen her şeyi yapmak gibi bir sorumluluğu üstlendik."

Seçimdeki başarılarından en ufak şüpheleri olmadığını ifade eden Yalçın,

"Başarılı olacağımıza ve tek başına bir MHP iktidarını yakalayacağımıza doğrusu ben ve arkadaşlarım tümüyle kitlenmiş durumdayız" dedi.

Yalçın, yaptıkları görüşmelerde özellikle halkın ve sivil toplum örgütlerinin kendilerine işaret ettiği 3 temel mesele bulunduğunu ifade eden Yalçın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun başında yoksulluk, iktisadi meseleler geliyor. İkincisi güvenlik ve terör meselesi. Bir diğeri de yolsuzluk meselesi. Bundan da artık toplum şikayet etmeye başlamış. Bu hususta biz o tespitleri çok önceden yapan bir siyasi hareketiz. Bunu da halkımızla paylaşmıştık. Ama bugünlerde milletin aynı noktaya gelmiş olması bizi bir yandan sevindirdi, bir yandan üzdü. Sevindiğimiz nokta, öngörülerimizin benimsenmiş ve kabul edilmiş olmasıdır. Üzüldüğümüz taraf da maalesef bu tip hadiselerin son zamanlarda siyasi iktidarın da yeşil ışık yakmasıyla çoğalmasıdır. Mevcut AKP iktidarı çevresinde bir zenginler halesi oluştu. Bütün zenginlik, bütün varlık, tabirimi ve benzetmemi mazur görün, bu hanedan mensupları tarafından paylaşılıyor. Yani vatandaşa bir refah payı kesinlikle gitmiyor. Gitmediği için de olumsuz anlamda görüş beyanında çok rahat şekilde bulunabiliyorlar."

Toplantı, daha sonra basına kapatıldı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal'ın, Yalıncak beldesindeki programının uzaması nedeniyle daha önce katılacağı bildirilmesine rağmen toplantıya gelemediği öğrenildi.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title