Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Yalova

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yalova Teşkilatı Genişletilmiş Divan Toplantısı, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın katılımı ile yapıldı.

MHP Yalova İl Teşkilatı Genişletilmiş Divan Toplantısı Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlendi. Divan toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, İstanbul milletvekili Ali Torlak, Kocaeli Milletvekili Cumali Durmuş ve Bursa Milletvekili Necati Özensoy da katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurulunun oluşturulması ile başlayan toplantıda söz alan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya hükümeti eleştirdi. Kaya, " AK Parti iktidarının bitişi yakındır. Bu dönemin tüm sorumluları devleti zarara uygulamalarından dolayı mutlaka yargı önünde hesap vereceklerdir" dedi.

1 Mayıs'ta yaşanan olaylara da değinen Kaya, yaşananların altında AK Parti'nin dayatmacı tavrının yattığını belirterek, "Her cephede yaşanan çöküntü Türkiye'yi siyasal kaos ve sosyal bir kargaşaya doğru hızla sürüklemektedir. Oluşturduğu tahribat milli bir afet boyutuna ulaşan AK Parti zihniyeti, artık Türkiye'nin bekası için başlı başına en büyük tehdit haline gelmiştir. AK Parti zihniyetinin dayatmacı tavrı, hayatın her alanında kendisini hissettirmekte, hükümetin uzlaşmaz tutumu beraberinde toplumsal huzursuzluğunda nedeni olmaktadır. Son olarak işçi temsilcileriyle yaşanan geriliminde sebebi, çatışmadan beslenmeyi bir alışkanlık haline getirmiş olan AK Parti zihniyetinin doğal sonucu olarak görülmektedir. Bir toplumun her bireyinin saygıdeğer ve her mesleğin saygın olduğu gerçeğinden habersiz bir başbakanın işçilerimize yönelik 'Ayak' tanımlaması asla kabul edilebilir bir durum değildir" şeklinde konuştu.

Konuşmasında Türkiye ekonomisinin alarm verdiğine vurgu yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, "Türkiye'yi tehdit eden ciddi gelişmelerin yaşandığı ve gerilimin tırmandığı günümüzde, Türk ekonomisinde de alarm zilleri çalmaktadır. Enflasyonu düşürdüğü iddiasını sürdüren Başbakan Erdoğan, bakliyattaki fiyat artışlarının faturasını başkalarına kesmeye çalışmaktadır. Fiyatı artınca 'pirinç yemeyin' diyen başbakan, bulgur fiyatları da arttığına göre bundan sonra neyi yemeyi vatandaşımıza önerecektir" diye konuştu.

301. maddenin vebalinin hükümetin olduğunu söyleyen Kaya, "Bugün 301. madde değişikliği olarak karşımıza çıkan sorunun öncelikli kaynağı yabancı dayatmalardır. 301.maddenin değişmesiyle birlikte ortaya çıkan bu olumsuz neticenin vebali ve sorumluluğu elbette ki bu tarihi yanlışa imza atan ve destek veren AK Parti iktidarınındır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın konuşması salonu dolduran partililerce uzun uzun alkışlandı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(SÇ-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title