Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Karakaya'ya Kosovalı Esnaftan Yoğun İlgi

Kosova'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Kosova'ya nezaket ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, esnaf yanı sıra ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Kosova'da 11 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan erken genel seçim öncesi Kosova'ya nezaket ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, esnaf yanı sıra ilköğretim okullarını ziyaret etti. Kosova Demokratik Türk Partisi - (KDTP) Milletvekili adayı Orhan Lopar'ın daveti üzerine Prizren'e gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, tarihi Şadırvan'ı gezerek esnafla sohbet etti. DHA'ya açıklamalarda bulunan Karakaya, Kosova'da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karakaya daha sonra Kurila İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek Müdür Yardımcısı Erol Kala'dan okulda verilen Türkçe eğitimle ilgili bilgi aldı. Kosova ziyareti kapsamında Karakaya Mamuşa'da düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Karakaya daha sonra Prizren'de Adana Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırında Kosovalılarla birlikte sahur etti. Karakaya'ya KDTP Genel Başkanı Mahir Yağcılar ile KDTP Milletvekili adayı Orhan Lopar eşlik etti.

Görüntü Dökümü:

Detay

Karakaya açıkalama - Prizren

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mevlüt Karakaya Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title