Haberler

MHP Genel Başkan Adayı Yılmaz: Hükümet Mayınlı Arazileri İsrail'le Görüştü mü?

MHP Genel Başkan Adayı Ahmet R. Yılmaz, "Mayınlı Araziler ile İlgili İsrail Kutsal Toprakları Kalkındırmadan Sorumlu Devlet Şirketi Tahal Group ile Bir Görüşme Yapılmış Mıdır?" Diye Sordu.

MHP Genel Başkan adayı Ahmet R. Yılmaz, Türkiye'ye İsrail tarafından mayın komplosu kurulduğunu ileri sürerek "Son üç günden bu yana aslı belli olmayan bir gündemle siyasiler, basın, Meclis ve milletimiz mayın tasarısından uzak mı tutuldu?" diye sordu.

Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yasayı onaylayarak taraf olduğunu gösterdiğini ileri sürdü. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan şu soruları yanıtlamasını istedi:

"Mayınlı araziler ile ilgili İsrail kutsal toprakları kalkındırmadan sorumlu devlet şirketi Tahal Group ile bir görüşme yapılmış mıdır?

Hükümetin Tarım Bakanı, bu arazilerle ilgili Tahal Group ile beraber İsrailli Generaller ile görüşme yapmış mıdır?

İsrailli çok üst düzey bir General ve Tahal Group bu arazilerle ilgili Başbakanın daha 2005 Mayıs ayındaki İsrail gezisinde dönemin Bakanı Sami Güçlü ile görüştü mü? 2005 yılında Kudüs'te ne konuşuldu?

Sami Güçlü'nün görevden alınması ile mayınlı arazilerin İsraillilere verilmesinin arasında bir alaka var mı?

Hükümet başka İsrailli Generaller ve firmalarla birlikte, bu arazilerin İsrailli firmalara verilmesi konusunda görüşme yapmış mıdır?

Bizim Generallerimiz de başka ülkelerin Tarım Bakanlarıyla görüşme yapar mı?

Tasarıda neden Mayınlı araziler ve bütünsellik arz eden diğer araziler de verilebilecektir diye araziler birleştirilmeye çalışılmıştır?

Ceylanpınar ve TİGEM bu devrin içerisinde midir?" (ANKA)

(HH/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title