Haberler

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın, Köprüköy ve Yağan'da Halkla Buluştu

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum’un Köprüköy ilçesi ve Yağan Beldesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'un Köprüköy ilçesi ve Yağan Beldesinde seçim çalışmalarını sürdürdü.

Bugün sabah saatlerinde Köprüköy ilçesine beraberindeki parti yöneticileriyle birlikte hareket eden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, ilçe girişinde yoğun bir kalabalık tarafından halaylarla karşılandı. Daha sonra çok sayıda araç konvoyu eşliğinde Köprüköy'de ilçesine giriş yaparak esnafı ziyaret eden Aydın, 30 mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Köprüköy ilçesi sonrasında Yağan beldesini ziyaret eden MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, halkla buluştu. Esnafın tek tek hal ve hatırlarını soran Aydın, Yağan'a hizmet için var olduklarını söyledi.

Yağan'dan sonra Emreköy, Buğdaylı, Dumankaya ve Güzelhisar Köylerini de ziyaret eden Aydın, yakınlarını kaybeden bir aileye taziye de bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Köprüköy Erzurum Yağan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title