Haberler

MHP'den Telekulak Değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, Cumhuriyet Halk Parti'sinde (CHP) Yaşanan Telefon Dinleme Konusunun Trajikomik Bir Hale Geldiğini Söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, Cumhuriyet Halk Parti'sinde (CHP) yaşanan telefon dinleme konusunun trajikomik bir hale geldiğini söyledi.

MHP Orta Anadolu İl Başkanları Bölge toplantısı Tokat'ta yapıldı. Grand Ballıca Oteli'nde yapılan toplantıya MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, MHP Tokat İl Başkanı Zeki Kurt, MHP Karman İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, MHP Konya İl Başkanı Hlimi Torun, MHP Kırıkkale Mehmet Arif Nugay, MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, MHP Amasya İl Başkanı Mevlüt Yücel Tarım, MHP Sivas İl Başkanı Nuri Emre Şağban, MHP Yozgat İl Başkanı Mehmet Ali Çakır ve MHP Niğde İl Başkanı Hikmet Bekil katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Tokat İl Başkanı Zeki Kurt, özel hayatın gizliliği, aile hayatına saygı, haberleşme hürriyeti gibi temel hak ve özgürlüklerin ihlal edildiğini iddia ederek, "Türkiye özel hayatların bile denetlendiği totaliter bir yapıya doğru sürüklenmiştir" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Ömer Demirel, CHP'de yaşanan telefon dinleme konusunun trajikomik bir hale geldiğini ifade ederek, "Biz bu komediyi seyrediyoruz. Böyle bir şey olamaz. İnsanların özgürlükleri var. Bu en temel özgürlüklerden biride haberleşme. Haberleşme özgürlüğü ile ilgili AK Parti'nin bakış açısını biliyoruz. Çünkü Türk Telekom'u kime sattıklarını biliyoruz. Ama bu Önder Sav meselesi hazin bir olay. Fakat biz olayı ibretle seyrediyoruz. İnşallah milletimizde bu ibret olayından bir ibret alır ve gerekeni yapar. Bu tahterevalli siyasetinde tahterevalliyi ortadan kaldırır. Bu iki partiye de gerekli cevabı verir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

(Nİ-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title