Haberler

MHP'den "Süper Türkiye" İçin Birlik Çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (Myk) Üyesi Cemal Akın, Türkiye'nin 2023 Süper Ülke Hedefini Yakalaması İçin, Ülkede Yaşanan Siyasi Krizlerin ve Kavgaların Sona Erdirilmesi Gerektiğini İfade Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi Cemal Akın, Türkiye'nin 2023 süper ülke hedefini yakalaması için, ülkede yaşanan siyasi krizlerin ve kavgaların sona erdirilmesi gerektiğini ifade etti.

MHP MYK Üyesi Cemal Akın, ülkede son günlerde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. MYK Üyesi Akın, Türkiye'nin kurumları arasındaki kavganın vatana ve millete fayda getirmeyeceğini söyledi. Türkiye'nin 2023 süper ülke idealine ulaşması için siyasi kriz ve kavgaların sona erdirilmesi gerektiğini belirten Akın, "2023 yılı süper ülke dediğimiz Türkiye'yi oluşturmak için kurumlar arasındaki sürtüşmeleri bitirip, kalkınmanın nasıl yapılabileceğini ortaya koymalıyız. Ayrıca işsizlik sıkıntısının bitirilmesi hakkında, milletin sıkıntılarının giderilmesi hakkındaki görüşmeleri yapıp, süper ülke idealine ulaşmamız gerekmektedir. Siyasi krizler ve kavgaların oluşturduğu gruplaşmalar ve çekişmeler Türkiye'yi sıkıntıya sürükleyecektir. Şunu söylüyoruz ki, Türkiye süper güç olma idealini MHP ile gerçekleştirecektir. Bunun ilk ayağını yerel seçimler ve arkasından da genel seçimlerle göstereceğiz. İnanıyoruz ki, bu memleketin evlatları MHP ve adaylarına teveccüh göstererek Türkiye'nin süper ülke olma idealine kavuşmasını sağlayacaktır" dedi.

MHP MYK Üyesi Cemal Akın, Türkiye'nin kalkınan, ayakta duran, kavga ve çekişmelerden uzak kalmış bir ülke olması için birlik ve beraberliğin olmazsa olmaz şartlar arasında olduğunu söyledi.

(MAO-ET-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title