Haberler

MHP'den Pozantı Çıkarması

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş başta olmak üzere parti kurmayları Pozantı’ya adeta çıkarma yaptı.

MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş başta olmak üzere parti kurmayları Pozantı'ya adeta çıkarma yaptı.

Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın seçim ofisinin açılışı nedeniyle ilçeye yapılan ziyarette MHP'liler, 500 araçla Akçatekir girişinde karşılandı.

Açılışta konuşan MHP İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Başkan Çay'ı neden tekrar aday ettiklerini şöyle izah etti:

"O'nun beş yılda gerçekleştirdiği hizmetler gerçekten büyük takdir gördü. Biz de her zaman arkasında olduk. Bu durum, MHP'nin Pozantı'ya verdiği değerin bir göstergesidir."

SÖZLÜ: "İKTİDAR DEĞİL, BİZ YAPACAĞIZ"

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü ise, yeni Büyükşehir Yasasına atıfta bulunarak, "Biri çıkar ve 'Muhtar köyünüzden iktidara sağlam oy çıksın, hizmet için yüzümüz olsun' diyenlere inanmayın. Şimdi o dönem bitti. Özel İdareler Büyükşehirlere bağlanacak. Ne yapılacaksa biz yapacağız. Diğer yandan hala 'Hizmet için iktidar partisine oy verin' diyenler var. Bunlara da aldanmayın. Çünkü; Adana'yı bu hale getiren bu zihniyet. Mağduru mağrura, mazlumu zalime teslim etmek Türk'ün kitabında yazmaz; aman dikkat" diye konuştu.

Sözlü, Pozantı'ya yönelik yapacakları hizmetleri şöyle özetledi:

"Köylerde tarımsal kalkınmanın eksik kalan ayaklarını, hayvancılığı, bahçe meyveciliğini, özellikle kiraz yetiştiriciliğini, sebze yetiştiriciliğini destekleyen yeni yatırımlar için yine burada olacağız. Sizleri yaşadığınız yerde mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız. Sizleri yaşadığınız topraklardan koparmamak için, orada aradığınızı bulabilmeniz için var gücümüzle çalışacağız."

YILMAZ'DAN "GİZLİ İTTİFAK" UYARISI

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz da, "gizli ittifak" uyarısı yaptı. Yılmaz "30 Mart seçimleri çok önemlidir. Dikkat ediniz; bir tarafta birileri 30 Mart'tan sonra özerklik ilan edeceklerini açıklıyorlar. Öbür tarafta ise kutulara dolar istifi yapanlar, 18 yaşında gemicik filosu kuran haramzadeler var. Artık bunlara dur demenin zamanı gelmiştir. En son anketlere göre Hüseyin Sözlü şu anda diğer rakiplerinden on puan önde. Ama Hüseyin Sözlü'yü geçmeleri için kime ihtiyaçları var? Yani gizli ittifak peşindeler. Bunun iyi anlaşılması ve ona göre tercih kullanmak lazım" ifadesini kullandı.

MHP Pozantı Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Çay da "Beş yılda Pozantı'da neler değişmedi ki, bu ilçenin saçının telinden ayak tırnaklarına kadar değişimi hedefledik ve başardık. Bu başarıya destek veren değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Ama işimiz bitmedi; hızlı gelişim devam edecek" dedi.

MHP kurmayları daha sonra Alpu, Fındıklı, Kamışlı, Aşçıbekirli ve Dağdibi köylerini ziyaret ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Yılmaz Hüseyin Sözlü Pozantı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title