Haberler

MHP'den "Çoluk Çocuk Bilmez"E Ağır Tepki: Erdoğan Allah'la, Şeytan Erdoğan'la Aldattı

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbakan Erdoğan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında "çoluk çocuk nedir bilmez" sözlerine sert tepki gösterdi ve tüm gençleri evlat hükmünde gören Atatürk'ün de çocuğu olmadığını hatırlattı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Başbakan Erdoğan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkında "çoluk çocuk nedir bilmez" sözlerine sert tepki gösterdi ve tüm gençleri evlat hükmünde gören Atatürk'ün de çocuğu olmadığını hatırlattı. Büyükataman, "Recep Tayyip Erdoğan insanları Allah ile aldatırken, şeytan Müslümanları Recep Tayyip Erdoğan ile aldatmıştır. Şeytanın tüm hilesi besmeleyi duyana kadardır. Millet besmeleyi Milliyetçi Hareket ile çekmiş, Allah ile aldatanları en kısa sürede başında def edecektir" dedi.

-AĞIR TEPKİ-

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Başbakan Erdoğan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ve partisi hakkında Sivas'ta getirdiği eleştirileri yazılı açıklamayla cevapladı.

Başbakan Erdoğan'ın pervasızca MHP'ye saldırdığını iddia eden Büyükataman, "Şizofren nöbetleri devam eden Başbakan MHP korkusuyla ağzından çıkanın ne olduğunu bilmemektedir" dedi. Büyükataman şöyle devam etti:

"Sayın Genel Başkanımız için "çoluk çocuk nedir bilmez' diyen Başbakan'a hatırlatmak isterim ki; Sayın Genel Başkanımızın insan sevgisinin zekâtı, başta şahsınız olmak üzere zihniyetinizdekilerin tamamına yeter de artar bile. Anlaşılan odur ki yolsuzluk bataklığına saplanan mahdumunuzu feda edemiyor ve bu saikle Sayın Genel Başkanımıza çamur atıyorsunuz.

Yıllardır onun ikliminin evladı olan, her bir ülkücü genci gözü gibi koruyan, okutan ve kariyer yaptıran bu ülkeye silahla değil kalem ve kelâmla hizmet edileceğini öğreten bilge lider Devlet Bahçeli'dir. Devlet Bahçeli bu vatanın her evladını kendi öz çocuğu bilir. O nedenle de sokaktan, çatışmadan uzak tutar."

-"ÜLKÜCÜLER CEVABI MEYDANDA VERİR"-

Ülkücülerin cevabını meydanlarda vereceğini kaydeden Büyükataman, "Fakat sizin sandığınız gibi değil: Fikirle, oyla, çalışmayla, çalışkanlıkla verecek. Bunu siz de iyi bilmektesiniz. Korkunuz MHP iktidarında vereceğiniz hesaba dairdir. İşte bundan korkmanız gerekiyor. Türk milleti; sizden ve zihniyetinizden MHP iktidarı ile hesap soracaktır" dedi.

-"ATATÜRK'ÜN DE SOYCA EVLADI YOKTU"-

"Türkiye Cumhuriyetini gençliğe emanet eden ve her bir Türk gencini evlat hükmünde gören Mustafa Kemal Atatürk de mi soyca evladı yok diye insan sevgisinden mahrumdur?" diye soran Büyükataman, "Kulağından tutup getirme" tartışması için ise "Korkusunun nedeni anladığımız kadarıyla tam olarak hesap vermek, kulağından tutulup adalet önüne çıkarılacağı günü tahayyül etmektir. Sayın Başbakan bırakın kulağınızdan tutmayı hele bir bu millet sandıkta sizi oradan indirsin yakanızdan tutup, ayakkabı kutularından çıkan milyonlar başta olmak üzere, çocuğunuzun gemiciklerini, vakfına akıtılan millet malını tek tek soracaktır" açılaması yaptı.

-"ERDOĞAN İNSANLARI ALLAH İLE, ŞEYTAN MÜSLÜMANLARI ERDOĞAN İLE ALDATTI..."-

Başbakan Erdoğan'ın kendi hür fikriyle hareket etmediğini öne süren Büyükataman, "Başbakan'ın düşüncelerine adeta manevi bir bukağı vurulmuş, birileri tarafından mankurtlaştırılmıştır. Bunun tesiriyle her fırsatta MHP'nin esaret altında olduğunu dile getirmekte, yansıtma yapmaktadır. Yansıtma psikopatolojide paranoya ile birlikte anılan bir savunma mekanizmasıdır" dedi.

İsmet Büyükataman, internete her gün kendisine ait yeni bir ses kaydının düştüğünü belirtirken, "Her an internete yeni bir ses kaydı ya da görüntü düşecek endişesiyle uykuları kaçmaktadır. Recep Tayyip Erdoğan insanları Allah ile aldatırken, şeytan Müslümanları Recep Tayyip Erdoğan ile aldatmıştır. Şeytanın tüm hilesi besmeleyi duyana kadardır. Millet besmeleyi Milliyetçi Hareket ile çekmiş, Allah ile aldatanları en kısa sürede başında def edecektir" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İsmet Büyükataman Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title