Haberler

MHP'den AK Parti'ye Ziyaret

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'yi ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici'yi ziyaret etti.

Doğan, AK Parti 6. Olağan İl Kongresi ile başkanlığa seçilen Debgici'yi ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Ziyaretinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni seçim sistemine geçtiğini ve MHP ile AK Parti'nin milli mutabakat kararıyla seçimlere birlikte gireceğine işaret eden Doğan, şunları söyledi:

"Bu durumdan gerek Türk milleti gerekse biz partililer memnunuz. Seçimlerde birlik ve beraberlik içerinde çalışacağız. Artık ülkemizin beka meselesi vardır. Makamlar değil, vatan sevdalıları ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Bu seçimlerden zaferle çıkacağız. Özellikle Kahramanmaraş'ta Türkiye rekorunu AK Parti İl Başkanımızla omuz omuza vererek kıracağız."

Debgici de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Kahramanmaraş bu sefer Türkiye'de ilk sıraya adını yazdıracak ve çok yüksek oy oranıyla bunu sağlayacak. Tabi Kahramanmaraş her zaman devletine, milletine, bayrağına en üst düzeyde destek vermiştir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ertuğrul Doğan Kahramanmaraş Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title