Haberler

MHP'den Açıklama: "Engelleme İddiaları Asparagas"

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bursa'da bugün yapacağı mitingin büyük bir katılım ile gerçekleşeceği, Bursa'ya ülkenin dört bir yanından partililerin akın ettiği bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Bursa'da bugün yapacağı mitingin büyük bir katılım ile gerçekleşeceği, Bursa'ya ülkenin dört bir yanından partililerin akın ettiği bildirildi. İzmir üzerinden Bursa'ya giden partililerin Balıkesir girişinde engellendiği iddiaları ise MHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yalanlandı.

Sosyal medyada konuyla ilgili dolaşan iddialar üzerine gerekli araştırmayı yaptıklarını anlatan MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran, söz konusu iddiaların tamamen asılsız olduğunu, konuya dair yapılan haber veya haberlerin de "asparagas" çıktığını tespit ettiklerini söyledi. MHP Balıkesir İl Başkan Yardımcısı Ferdi Boran, "Bursa mitingimizle ilgili olarak Balıkesir teşkilatımız hiçbir sorun yaşamadan ilimizden ayrıldı ve Bursa'ya intikal etti. Herşey normal. İzmir tarafından gelen partililerimizin araçlarının sözde Balıkesir girişinde durdurulup güvenlik gerekçesiyle engellendikleri şeklinde bir iddia ortaya atıldı. İzmir Bölge Başkanlığı ile görüştük, Balıkesir'deki emniyet birimleriyle görüştük, böyle bir şeyin olmadığını öğrendik. Bu iddiaları doğrulayan bir tespit yok. Dolayısıyla Balıkesir girişinde araçlarımızın engellendiği idida edilen bilgi ve haberler yalan, asparagas. MHP'nin Bursa mitingine ilimizden geçişler normal olarak yapılıyor, herhangi bir sorun yaşanmamaktadır" dedi.

MHP'li il başkan yardımcısı Ferdi Boran, bu tür iddiaların da partinin Bursa mitingine gölge düşürme amacıyla ortaya atılmış olabileceğini belirterek bölgedeki teşkilatlara bu asılsız duyumlara aldırış etmeden Bursa mitingine katılabileceklerini duyurdu. Öte yandan, emniyet güçlerinin mitingine giden konvoyları bölgeden güvenli geçiş yapmaları için rutin kontrolden geçirip eşlik ettikleri öğrenildi. Ferdi Boran konuyla alakalı hassasiyet gösteren emniyet güçlerine de teşekkür etti. MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran da BalıkesiR7den Bursa'ya hiçbir sorunla karşılaşmadan gittiklerini, kendilerinin de duydukları diğer iddiaların doğruluğunu teyit edemediklerini söyledi.

(YU)

23.03.2013 14: 52: 05

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title