Haberler

MHP'den 301. Madde'ye Broşürlü Tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı, Anayasa'nın 301. Maddesi'nin Değiştirilmesine Tepki Amaçlı Vatandaşlara Broşür Dağıttı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı, Anayasa'nın 301. Maddesi'nin değiştirilmesine tepki amaçlı vatandaşlara broşür dağıttı.

Türkiye genelinde 301. Madde'nin değiştirilmesine tepki amaçlı toplam 5 milyon adet broşür dağıtılmasının hedeflediğini belirten MHP İl Başkanı İbrahim Karapıçak, MHP genel merkezince ulusal kanallarda film gösterimi, bilboardlarda afiş asılması ve internet sitesinin de açılarak 301. Madde'nin değiştirmesine engel olacaklarını söyledi. Samsun merkezde 10 bin adet broşür dağıtacaklarını belirten Karapıçak, "Yüzyıllarca çok sayıda milleti, büyük bir coğrafyada barış, huzur ve kardeşlik içinde yaşatmış bir imparatorluğun manevi mirasını taşıdığımızın bilincindeyiz. Irkçılıktan, ayrımcılıktan ve aşağılamaktan uzak durarak her milletin ve insanın saygın ve hürmete değer olduğuna yürekten inanıyoruz" şeklinde konuştu. MHP İl Başkanı Karapıçak ve beraberindekiler, açıklamanın ardından vatandaşlara 301. Madde'nin değiştirmesine tepki amaçlı broşür dağıttı.

(OE-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title