Haberler

MHP'de Duran ve Boran Adaylık İçin Başvurdu

Balıkesir MHP’de eski il başkanlarından Mehmet Duran ve eski il başkan yardımcısı Ferdi Boran, 1 Kasım’da yapılacak seçimler öncesinde milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulundu.

Balıkesir MHP'de eski il başkanlarından Mehmet Duran ve eski il başkan yardımcısı Ferdi Boran, 1 Kasım'da yapılacak seçimler öncesinde milletvekilliği adaylığı için başvuruda bulundu.

Balıkesir MHP'nin tanınmış isimlerinden eski il başkanı Mehmet Duran ile il başkan yardımcılarından Ferdi Boran 1 Kasım'da yapılacak genel seçimler öncesinde MHP Genel Merkezi'ne giderek milletvekilliği için başvuruda bulundu. Ferdi Boran ilk kez milletvekilliğine aday olurken, adaylığı ile ilgili olarak "Ülkenin bu zor durumunda taşın altına herkes elini koymalı. Hayırlı Olsun" dedi. Mehmet Duran ise, "Zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde yaşanılan kaos ortamında çözüm MHP'dir. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde MHP iktidarına adım adım ilerliyoruz" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Duran Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title