Haberler

MHP'de Bölge İstişare Toplantısı Yapılacak

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke, bu ayki yönetim kurulu toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Teşkilatı'nın bu hafta sonu önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacağını söyledi. Cumartesi Günü kapsamlı bir istişare toplantısı yapacaklarını belirten Başkan Eke, toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın da katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacağını belirtti. Pazar Günü gerçekleştirilen AKP Kongresine katılan Mesut Barzani'nin "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları ile kürsüye çıkarılmasına da değinen Başkan Eke, "Yaşanılan bu olay büyük bir utanç kaynağı ve büyük bir kepazelik olarak tarihe ve zihinlerimize kaydedilecektir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı Ekim Ayı Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Yerel ve genel gündemin değerlendirildiği toplantıda yönetim kurulu üyelerine hafta sonu yapılacak olan istişare toplantısı hakkında bilgiler veren Başkan Eke, Büyük Kurultay öncesi ve yerel seçimlerinde öne alınması ile düzenlenecek bu kapsamlı toplantı ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara taşınmasında önemli adımlar atılacağını söyledi. 6 Ekim Cumartesi Günü Kayseri İl Teşkilatı'nın ev sahipliğinde Sivas ve Yozgat İl Teşkilatlarının da katılımı ile gerçekleştirilecek Bölge İstişare Toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın da katılarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulunacağını belirtti.

Yapılan son zamları da eleştiren Başkan Eke, dünyada en pahalı petrolün Türkiye'de olduğunu altını çizerek doğalgaz ve elektrik'e yapılan zamların yersiz olduğunun altını çizdi.

Asgari ücretin halen komik rakamlarda olduğuna vurgu yapan Başkan Eke, elektrik ve doğalgaza yapılan son zamlar ile vatandaşın bir kat daha fazla ezildiğini belirtti.

Hafta sonu gerçekleştirilen AKP Kongresine de değinin başkan Eke,

Mesut Barzani'nin alkışlanmasına tepki gösterdi. "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganları ile Barzani'nin kürsüye çıkarılmasını eleştiren Başkan Eke, şöyle devam etti:

"Kontrolünü tuttuğu Irak'ın Kuzeyinden teröristleri göndererek askerlerimizi şehit eden ve zaman zamanda devletimize tehditler gönderen terör örgütünün eli kanlı hamisi ve yaltakçısı Barzani'ye

"Türkiye Seninle Gurur Duyuyor" sloganı büyük bir utanç kaynağı ve büyük bir kepazelik olarak tarihe ve zihinlerimize kaydedilecektir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mesut Barzani Türkiye Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
title