Haberler

"MHP, Cumhurbaşkanı Seçiminde Genel Kurulda Olacak"

MHP Genel Merkezi'nden Yapılan Yazılı Açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı Seçimi Turlarında TBMM Genel Kurulu'nda Hazır Bulunacaktır" Denildi.

MHP Genel Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri, Cumhurbaşkanlığı seçimi turlarında TBMM Genel Kurulu'nda hazır bulunacaktır" denildi.

Açıklamada, Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığında milletvekilleri ve MYK üyelerinin bugün bir araya geldiği anımsatılarak, yapılan değerlendirme toplantısında seçim sonuçlarının gözden geçirildiği ve yeni dönemin siyasi gündeminin ele alındığı bildirildi.

Toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ve MHP'nin benimseyeceği tutumun da değerlendirildiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

''Bu çerçevede, son dönemde istismar edilerek bir çıkmaza sürüklenen bu sürecin, mevcut gerçekler dikkate alınarak, gerginlikleri ve kriz ortamını bertaraf edecek bir şekilde sonuçlandırılması gereği üzerinde görüş birliğine varılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri bu anlayışa uygun olarak Cumhurbaşkanlığı seçimi turlarında Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda hazır bulunacaktır.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Meclis çoğunluğunu elinde bulunduran AKP'nin adaylar konusundaki tavrı dikkatle değerlendirilecek ve MHP'nin bu konuda izleyeceği yaklaşım gelişmeler ışığında belirlenecektir.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title