Haberler

MHP Çorum Milletvekili Adayları Vatandaşlarla Kahvehanede Buluştu

MHP Çorum milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında kentteki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Çorum milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında kentteki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP Çorum milletvekili adayları Hidayet Vahapoğlu, Fuat İstanbullu, Aybüke Topçubaşı, Hüseyin Esenyel ve İl Başkanı Ercan Daşdan, 12 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimleri öncesi yaptıkları seçim çalışmalarına devam ediyor.

Adaylar, seçim çalışmaları çerçevesinde Albayrak Caddesi üzerindeki bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Milletvekili Adayı Vahapoğlu, 12 Haziran'da yapılacak seçimin, diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu, Türkiye'nin bu seçimle şekilleneceğini söyledi.

Çorum'un işsizlik, eğitim, ulaşım ve kırsal yatırımlar konusunda sıkıntıları olduğunu belirten Vahapoğlu, MHP'nin bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ve projeleri olduğunu bildirdi.

Kentin en temel sorununun işsizlik olduğunu savunan Vahapoğlu, işsizliği çözmek üzere MHP iktidarında yılda en az 25 bin kişilik istihdam sağlayacak kamusal ve özel yatırımların teşvikini gerçekleştireceklerini kaydetti.

Vahapoğlu, ayrıca sigortalı çalışanı olmayan bütün yoksul ailelere, asgari ücretin yarısı kadar "aile sigorta yardımı" yapacaklarını belirtti.

- ÇORUM

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title