Haberler

MHP Çanakkale İl Başkanı İstifa Etti

Güncelleme:

Çanakkale'de, geçen seçimde kazandığı bir milletvekilini erken seçimde yitiren MHP'de, İl Başkanı İsmet Balkan görevinden istifa ettiğini açıkladı.

1 Kasım seçimlerinde MHP'nin Çanakkale il genelinde aldığı seçim sonuçlarının ardından MHP İl Başkanı İsmet Balkan, istifa ettiğini açıkladı.

Balkan, yaptığı açıklamada, "İstifa etmek de bir hizmettir. Demokrasilerde vardır. Canla başla çalıştık, ancak kendimizi demek ki yeteri kadar iyi anlatamamışız. Bu nedenle istifa etmeyi uygun gördüm. Ama ölene kadar partimizin hizmetindeyim. MHP onurlu ve dürüst, memleket sevdalısı insanların yeridir. Ama ben şöyle bir tespitte bulunacağım; Türk milletinin algısı değiştirildi ve o algı sonucunda da gerçekten doğrular çok da öyle fazla verilmeden bambaşka bir zihniyet yaratıldı. Sonuç itibariyle de bizim açımızdan beklemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

X...Mobil-IOS:

Darısı bahçelinin başına inşallah

12
2
yanıtYanıtla
noman:

Bahceli gitmeli

10
2
yanıtYanıtla
cevdet hoş:

Bundan sonra Ne Mutlu Erdoğan ım diyene diyilecek!. . . . . . . . .

3
7
yanıtYanıtla
HHH:

Aptal bir lider seçmemiş olsaydınız kendinize bugün parti başkanınızın Başbakan olduğu bir partiye mensuptunuz

5
1
yanıtYanıtla
Ceza:

İstifa mi o da ne yazıklar olsun hdp ye o kadar millet vekili veren insanlara

3
3
yanıtYanıtla
turkiyem:

sizin degil genel baskanin istifa etmesi gerekiyor benceeee yinede tebrikler koltugu birakmaniza yeni nesile devredilmesi uygun olur

5
0
yanıtYanıtla
ebru:

Bir an önce istifa etmeli.

3
2
yanıtYanıtla
:

ONURLU VE GURURLU İNSANLARIN YAPMASI GEREKEN ŞEYİ YAPMIŞ TEBRİKLER. DEMEKKİ BAŞKA YOKMUŞ!

4
1
yanıtYanıtla
DERBEDER:

MHPNİN HANGİ İL BAŞKANI ÇALIŞIYORKİ ON DÖNÜM BOSTAN YANGEL YAT OGLUM OSMAN MİSALİ YER İÇER YATARLAR BAŞINDADA BAHCELİ EFENDİ ODA AYNI ARADA 2 TİWT ATAR OKADAR. . . YATIN BAKALIM NEREYE KADAR

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Yılmaz:

Bahçeli ''Bütün MHP kadroları işbaşındadır'' demiş. Madem öyle biz de ''kolay gelsin'' diyelim ve çekilelim kenara. Sonra sorup dursun neden oylarımız düşüyor diye.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title