Haberler

MHP Belediye Başkan Adayları Pazar Yerlerinde

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları seçim gezilerine Yenişehir ve Belsin Pazar yerleri ile devam etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları seçim gezilerine Yenişehir ve Belsin Pazar yerleri ile devam etti. Esnafların sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkan Adayları, Kayseri halkı ve esnafı ile buluşmak için Pazar yerlerini ziyaret ettiklerini, esnafların sıkıntılarını dinlediklerini belirtti.

Yaklaşan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlandıran Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları, çalışmalarını Mahalle Pazarlarının kurulduğu alanda devam ettirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Levent Mete, Yenişehir Semt Pazarını ziyaret etti. Esnaf ve Mahalle Sakinleri ile buluşan adaylar, Mahalle Sakinleri ve Pazarcı esnafından oy istedi. Semt Pazarı esnafları, Pazar yerinin kapalı Pazar yeri olmasını isteyerek, hiçbir Belediye Başkanının Semt Pazarı ziyaret etmediğinden dert yakındı.

Belediye Başkan Adaylarının Semt Pazarı ziyaretlerinin ikinci adresi Belsin Semt Pazar yeri oldu. Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Belsin Semt Pazar yerini ziyaret etti. Pazarcı esnafının tezgahında satış yapan Belediye Başkan Adayları, sadece seçim döneminde değil her zaman esnafın ve vatandaşın yanında olacaklarını belirttiler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yenişehir Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title