Haberler

MHP Bayramiç İlçe Kongresi

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç ilçe kongresinde Ali İhsan İşcen üçüncü kez ilçe başkanlığına seçildi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç ilçe kongresinde Ali İhsan İşcen üçüncü kez ilçe başkanlığına seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayramiç ilçe kongresi Bayramiç Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 292 delegesi bulunan partide 160 delegenin oy kullandığı seçimde 94 delegenin oyunu alan Ali İhsan İşcen 3. kez ilçe başkanlığına seçildi. İlçe başkanı Ali İhsan İşcen; yönetim kurulu arkadaşları ile önemli işlere imza attıklarını, MHP'nin Bayramiç'te tarihi bir başarı yakaladığını belirterek, " Hedefim; partimizin ilçe merkezi ve köylerde yakaladığı oy artışını daha da yukarılara taşımak. MHP'nin önümüzdeki genel seçimlerde hem Bayramiç'te, hem de Çanakkale genelinde birinci parti olmasını sağlamaktır. Çünkü ülkemiz ve insanımızın milliyetçi bir iktidara ihtiyacı vardır. Amacımız Çanakkale genelinde birinci parti olup, milletvekilleri çıkarmaktır. Halkımızın bizlere ve partimize olan teveccühünü görmekteyiz. Bu amaçlara hizmet edecek partimizi Bayramiç'te birinci sıraya taşımaktır. Yönetim kurulumuzun döneminde partimiz Bayramiç tarihinde ilk kez il genel meclis üyeliği kazanmıştır. Belediye seçimlerinde ise 3 meclis üyeliği ile temsil hakkı kazandık. Kongre ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi. Bu sonuçlarla MHP Bayramiç İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu,Ahmet Özkan, Ali Çakır, Ergün Kabadayı, Gürsel Akdemir, İlhan Arslan, İrfan Koyuncu, Kadir Dinç, Kazım Turan, Mehmet Durmaz, Mehmet Erdemir, Mehmet Girginol, Müjdat Tutkun, Sabri Özcan ve Şuayip Başaran'dan oluştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title