Haberler

MHP Bayramiç İlçe Başkanlığına İşcen Seçildi

MHP Bayramiç İlçe başkanlığına ikinci kez Ali İhsan İşcen, seçildi.

MHP Bayramiç İlçe başkanlığına ikinci kez Ali İhsan İşcen, seçildi.

Bayramiç Belediye Düğün Salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını, MHP Çanakkale İl Başkanı Efkan Erkan yaptı.

Erkan, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu belirterek, kongrelerde ayrılık değil birleşmelerin sağlanması gerektiğini söyledi.

"Partimizin bölünmeye, ayrışmaya değil birleşmeye, dayanışmaya ihtiyacı var" diyen Erkan, Bayramiç'te sağlanan bu birleşmenin diğer ilçelerde de sağlanarak, kongreleri tek aday etrafında birleşerek yapmayı hedeflediklerini kaydetti.

Ali İhsan İşcen de, partilerindeki birlik ve beraberliğin daha da genişleyerek büyüyeceğini bildirdi.

Türkiye'nin durumunun ortada olduğunu ifade eden İşcen, partide kavga değil, birliktelik sağlamanın zamanı oluğunu vurguladı.

İşcen, "Biz Bayramiç olarak bunu başardık. Diğer ilçelerinde tek aday etrafında birleşeceklerine inancımız tamdır" dedi.

Daha sonra tek liste ile gidilen kongrede, Ali İhsan İşcen, ikinci ilçe başkanlığına seçildi.

Yönetim kurulu ise, Aydın Öztürk, Bilal Işık, Ergün Kabadayı, Fatih Yüksel, Hasan Alper Uydaş, İrfan Koyuncu, Kadir Dinç, Mehmet Demir, Mehmet Durmaz, Mehmet Erdemir, Mustafa Kılıç, Mustafa Uyanık, Rahmi Alkan ve Şerafettin Çiçek'ten oluştu.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Çanakkale Bayramiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title