Haberler

MHP Başkan Adayları Düvenönü ve Kiçikapı Esnafı ile Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları, Düvenönü, Çifteönü ve Kiçikapu Mahallesi esnaflarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayları, Düvenönü, Çifteönü ve Kiçikapu Mahallesi esnaflarını ziyaret etti. Esnaf şehri Kayseri'nin esnaflarının maliyetine ve zararına satışlar yapmak zorunda kaldığı ifade eden Başkan Adayları, 30 Mart'tan sonra esnafımız Milliyetçi Hareket Partisi ile gülecek' diye konuştular.

Mahalli İdareler Seçimleri esnaf gezilerine Düvenönü, Çifteönü ve Kiçikapu Mahallesi esnaflarını ziyaret ederek devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Özsoy, Melikgazi Belediye Başkanı Kamil Karamete ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Levent Mete bölge esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

BAŞKAN ADAYLARI: ESNAF ŞEHRİ KAYSERİ'DE ESNAF BİTME NOKTASINA GELMİŞ

Esnaf ziyareti programında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Seçim startının verilmesinin ardından 12 bin kilometre yol yaptıklarını ve 300 bine yakın insanın elini sıktıklarını belirterek şehrin önemli alışveriş bölgesi olan İnönü Caddesinde birçok esnafın siftah yapmadan dükkanını kapattığını ifade ederek bölge de ki esnafın maliyetine satışlar yaptığını gördük" dedi.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Kamil Karamete ise yaptığı konuşma da Kayseri esnafının bittiğini ifade ederek, yapılan Avm ve alışveriş merkezleri esnaflık ve ahilik kültürünün yok edildiğini belirterek, esnaf ziyaretlerimizde esnaflarımız bize nasıl sahip çıkıyorsa, bizlerde belediye başkanı seçildiğimizde esnaflarımıza sahip çıkarak esnaf şehri Kayseri'yi yeniden ayağa kaldıracağız " diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkan Adayı Levent Mete ise esnafın sattığı ürünü sergileyemediği bu sebepten dolayı satış yapamadıklarını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kocasinan Melikgazi Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title