Haberler

MHP Antalya İl Başkanlığı Bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde Milletvekili Mehmet Günal, MHP’nin tüm milletvekillerinin ‘Milli ve yerli’ olacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanlığı bayramlaşma töreninde Milletvekili Mehmet Günal, MHP'nin tüm milletvekillerinin 'Milli ve yerli' olacağını söyledi.

MHP Antalya İl Başkanlığında bayramlaşma töreni düzenlendi. Bayramlaşma törenine Antalya Milletvekilleri Mehmet Günal, Ahmet Selim Yurdakul, Tarkan Akıllı, MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Şehitlere başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan MHP Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Suudi Arabistan'da yaşanan ve hayatını kaybeden 717 kişiye de rahmet diledi. Kaya, "Bayramlar birliğin, beraberliğin tesis edildiği günlerdir. Bu manada mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum" dedi.

"ÇÖZÜM SÜRECİ, ÇÖZÜLME SÜRECİ OLUR DEDİK"

Bayramı buruk geçirdiklerini ifade eden MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, terör olaylarında ölen şehitlere rahmet diledi. MHP Antalya Milletvekili Günal, "Yaşanan terör olaylarında şehit olan tüm kardeşlerimizi Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün milletimize de başsağlığı diliyorum. Bayramı maalesef bayram tadında yaşayamıyoruz. İnşallah 1 Kasımdan sonra yapılacak seçimlerle beraber, bayram havasında yaşamayı Allah bize nasip eder. Tabi bu noktaya da nasıl geldiğimizi de değerlendirmeliyiz. Geçen sürede biz söyledik bu durumlar böyle giderse, yarın sorun olur. Çözüm süreci, çözülme süreci olur dedik. Bu bir ihanettir dedik. Geçtiğimiz yıllarda hatta dava açtık. Takipsizlik kararı verildi. Bizde milletvekilleri olarak soruşturma komisyonu kurulması için önerge verdik. Bu durumun bir ihanet olduğunu, çözüm sürecinin bizi çözülme sürecine götüreceğini başta söylemiştik" dedi.

"BÜTÜN MİLLETVEKİLLERİMİZ 'MİLLİ VE YERLİ' OLACAK"

1 Kasım seçimlerinin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu vurgulayan MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Milli ve Yerli' milletvekili istiyorum sözlerine karşılık, MHP'nin bütün vekillerinin 'Milli ve Yerli' olacağını söyledi. Günal, "Hep birlikte 1 Kasım seçimlerinde daha çok çalışacağız. İstedikleri kadar milliyetçi geçinmeye çalışsınlar. Bende diyorum ki biz Türk milleti olarak, cumhurbaşkanının sözünü tutacağız. Bizim bütün vekillerimiz milli ve yerli olacak. Cumhurbaşkanı doğru söylüyor, milli ve yerli olsun, bizde onu istiyoruz. İnşallah 1 Kasım gecesi hep beraber iktidarda olacağız. Birbirimize kenetlenerek daha iyi neticeler almak için, dayanışma içinde olalım. Hepinizin kurban bayramını kutluyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, partililer bayramlaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Selim Yurdakul Mehmet Günal Antalya Politika Güncel Haberler

title