Haberler

MHP Akseki ve İbradı İlçe Kongreleri Yapıldı

MHP'de Akseki İlçe Başkanlığına Gürsel Yılmaz üçüncü kez, İbradı İlçe Başkanlığına da Alim Doğan Özcivan ikinci kez seçildi.

MHP'nin Akseki ve İbradı ilçelerinde kongreler tamamlandı. Akseki Belediye Kültür Salonu'nda düzenlenen kongrede Gürsel Yılmaz üçüncü kez ilçe başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine, Mehmet Erdemir, Mesut Özdemir, Mustafa Başgör, Mevlüt Özer, Zeki Özkalay, Hüseyin Öztürk, Zekai Girgin, Mahmut Arslan, Ahmet Çelik, Mevlüt Yılmaz, Ömer Özyürek, Kerim Çalışkan ve İsmet Erdoğan seçildiler.

İbradı Belediye Düğün Salonu'nda yapılan kongrede ise Alim Doğan Özcivan, İbradı İlçe Başkanı oldu. Yönetim kurulu üyeliklerine de Ahmet Dülek, Aynur Şanlı, Nazmi Kahya, Mesut Ateş, Mehmet Topçuoğlu, İsa Kocaavcu, İsa Kocaavcuş, Zülküf Öztürk, Kazım Ülker, Ahmet Özdoğru, Şeref Sayar, Hikmet Kocabaş, Velittin Saraçoğlu, Erol Kocabaş, Rıfat Taner ve Hüseyin Gedik getirildi.

Kongrelere, MHP İl Başkanı Adnan Kaya ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

mehmet erdemir mesut özdemir akseki ibradı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title