Haberler

MHP Adana Milletvekili Varlı: 'Ne Bu Ülkeyi Böldüreceğiz, Ne de Milliyetçi Hareket Partisini Barajın Altında Bırakacağız'

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 'Ne Bu Ülkeyi Böldüreceğiz, Ne de Milliyetçi Hareket Partisini Barajın Altında Bırakacağız' Dedi

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, 'Ne bu ülkeyi böldüreceğiz, ne de Milliyetçi Hareket Partisini barajın altında bırakacağız' dedi.

Varlı, il ve ilçe gezileri kapsamında geldiği Sivas'ın Suşehri ilçesinde parti binasında yaptığı konuşmada, partileri üzerinden birçok oyunlar oynandığını savundu. Gençler üzerinde birçok oyunlar oynandığını öne süren Varlı, şöyle konuştu:

'Ülkücülerin üzerinden birçok oyunlar oynanıyor. Ülkücülerin, milliyetçilerin siyaset dışında, meclis dışında kalması için, bu ülkeyi bölmek isteyen zihniyetler, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden oyun oynuyorlar. Bunların başında da şu andaki iktidar partisi geliyor. Sanki referandum sonucunda çıkan 'Hayır' oyları sanki işaretlenmiş gibi çıkan sonuçlara göre Milliyetçi Hareket Partisi büyük bir yara almış gibi, sanki Milliyetçi Hareket Partisinin kaleleri elinden gitmiş gibi ifadelerle, sanki Milliyetçi Hareket Partisinin barajın altında kalabileceği gibi, Milliyetçi Hareket Partisi üzerinden senaryolar yazmaya başladılar. MHP'nin dışında olan insanlar, MHP'ye hiç oy vermemiş insanlar, MHP'nin kaderini tartışmaya başladılar. Ama Milliyetçi Hareket Partisi 40 yıllık şerefli siyaseti boyunca bunlara hiçbir zaman boyun eğmedi. Bundan sonra da boyun eğmeyecektir. Allah'ın izniyle Cenab-ı Allah onların muradını inşallah yerine getirmeyecek. Ne bu ülkeyi böldüreceğiz, ne de Milliyetçi Hareket Partisini barajın altında bırakacağız. Buna gücümüz ve kudretimiz yetecek durumdadır. Bunun için bu hafta içerisinde 39 ilimizi gezerek bu tip programlar yapacağız. Şehir şehir, belde belde gezeceğiz. İnsanlarımızla buluşup anlatacağız.'

AK Parti tarafından yaptırılan kamuoyu yoklamalarında MHP'nin barajın altında olmadığını savunan Varlı, 'CHP'nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarında da MHP barajın altında değil. Bağımsız kamuoyu yoklamalarında da MHP yüzde 16-17 durumunda gözükmektedir. Böyle bir ortamda kalkıp da Milliyetçi Hareket Partisini barajın altına çekmek için gayret sarf etmek ihanetten başka bir şey değildir' diye konuştu.

Varlı, 'Biz varız, var olduğumuz müddetçe bu ülkeyi hiç kimseye böldürtmeyiz. Bu ülke kolay vatan olmadı. Bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Her aileden, dedemiz, emmimiz, amcamız veya bir yakınımız Çanakkale'de, Filistin, Yemen'de şehit olmuştur. Her metre kare toprağımızda şehit kanı vardır' dedi.

Bu arada Varlı, Doğanşar ilçesinde de MHP teşkilatını ziyaret ettikten sonra vatandaşlarla sohbet etti. Varlı, Doğanşar Belediyesine de ziyarette bulundu.

(FK-YK-DOĞ-MHD) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
title