Haberler

MHP Adana Kenetlendi

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün organize ettiği “Gönül Seferberliği, Birlik ve Beraberlik Yemeği”, Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) kenetlendiği gövde gösterisine sahne oldu.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün organize ettiği "Gönül Seferberliği, Birlik ve Beraberlik Yemeği", Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kenetlendiği gövde gösterisine sahne oldu.

TÜYAP Fuar Alanı tarihi bir an yaşadı. Başkan Sözlü'nün düzenlediği "Gönül Seferberliği-Birlik Beraberlik Yemeği"ne katılımda yoğun izdiham yaşandı. Coşku, heyecan dolu yemekte Başkan Hüseyin Sözlü beş bin kişinin elini tek tek sıktı.

MEHTERAN SEVGİSİ

Kuran- ı Kerim tilaveti, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programdaki heyecan, Osmaniye Mehteran Takımı'nın vermiş olduğu konserle doruğa çıktı. Yaklaşık beş bin kişinin katıldığı toplantıda Başkan Sözlü, misafirleri kapıda karşılayarak hepsiyle tokalaşarak "hoş geldiniz" dedi.

MHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadıklarını, Adana'nın öz evladı olarak yaşadığı şehrin düştüğü durumu bildiği için aday olduğunu belirterek, "2002 yılından bu yana özellikle 2004 seçimlerinden sonra iktidar bizlere nefes aldırmadı. Öyle ki müfettiş üzerine müfettiş gönderdiler, Allah'a çok şükür ki bu zamana kadar tek bir mahkemem tek bir soruşturmam olmamıştır. Bütün bunlara rağmen yılmadık, yıkılmadık; hizmet aşkımız, memleketimize, halkımıza sevdamız artarak devam etti" dedi.

Hukukun üstünlüğü ve demokratik rejimin herkese lazım olduğunu vurgulayan Sözlü, "Demokrasimizi taçlandırmak, rejime yönelik tehdidi bertaraf etmek için 30 Martta tüm hemşerilerimin sandık başına gitmesi gerekmektedir. Önümüzdeki 3 aylık yerel seçim süreci, vatanımızın birliği ve beraberliği yolunda hepimiz için cihat şuuruyla verilmesi gereken bir mücadele olmuştur. Bunun için buraya kadar gelen milliyetçi hareket partisine gönül vermiş ağabeylerimizi, dava arkadaşlarımı ve genç kardeşlerimi bu gün bir arada görmekten son derece memnunuz. Adana tarihine, kendi değerine, kendi evladına sahip çıkıyor. Kimsenin endişe olmasın, Hak yolunda, halk için mücadeleye devam edeceğiz" diye konuştu.

MUSTAFA İZGİOĞLU'NUN MESAJI

Açılış konuşmasını yapan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu ise, muhteşem kalabalığı selamlarken, "Milliyetçi Hareket'in en küçük etkinlikleri bile artık böylesi dev alanlara sığmıyor. Adana artık kararını vermiş MHP demiştir. Bu gün kırgınlıkları, küskünlüleri bir tarafa bırakıp birlik ve beraberlik olma zamanıdır. Artık MHP'nin iktidara yürüme zamanıdır. Bu gün burada bunu gördük. Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Daha sonra ise MHP Adana Milletvekilleri Muharrem Varlı, Seyfettin Yılmaz, Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak da kürsüye çıkarak, ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundular.

Toplantıya, ayrıca MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut, Kilis eski Milletvekili Mehmet Naçar, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Mehmet Ali Arslan, MHP İlçe belediye Başkan adayları, MHP İlçe Başkanları ve ilçe Ocak başkanları eski il, ilçe ve ocak başkanları, il ve ilçe kadın kolları temsilcileri, MHP'den Milletvekili ve Belediye Başkan aday adayı olanlar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve yaklaşık beş bin kişilik davetli grubu katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hüseyin Sözlü Ceyhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title