Haberler

MHP 8'inci Olağan Büyük Kongresi

MHP 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara Atatürk Spor Salonu'nda Saat 10.00'da Başlıyor.

MHP 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara Atatürk Spor Salonu`nda saat 10.00`da başlıyor.

Atatürk Spor Salonu`na sabah saatlerinden itibaren partililer ve delegeler gelmeye başladı.İllerden gelen çok sayıda partili ve delege, sıkı güvenlik önlemleri altında salona alınmaya başlandı.

Kongre salonun girişinde, ¨İktidara Yürüyüş Kurultayımıza Hoş geldiniz¨ ve ¨Lider Türkiye için tek başına iktidar¨ yazılı pankartlar asıldı. Dışarıda, dev bir sinevizyon ekranı kuruldu.Sabah saatlerinden itibaren parti otobüsünden müzik yayını yapılırken, mehter takımı da gösteri sundu.

Kongrenin yapıldığı, kırmızı ve beyaz renklerin hakim olduğu Atatürk Spor Salonu`nda, üzerinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin resminin yer aldığı ve ¨İlkeli, bilgili, dürüst¨, ¨Örnek, öncü, önder¨ yazılı afişler bulunuyor. Kongre salonunun ortası delegeler için ayrılırken, tribünlerde basın mensupları ve partililer oturuyor.

Divan Başkanlığının yer alacağı kürsüde kırmızı zemin üzerinde Bahçeli, Atatürk ve Alparslan Türkeş`in resimleri, resimlerin iki yanında da partinin amblemi üç hilal bulunuyor. Ayrıca, platformun iki yanında sinevizyon ekranı yer alıyor. Salonda sık sık sigara içilmemesi ve pankart açılmaması uyarıları yapılıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title