Haberler

Mhk Başkanı Çulcu : "Herkes Kendi İşine Baksın"

Ligin Başlamasına 2 Gün Kala Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu Sert Mesajlar Verdi.

Ligin başlamasına 2 gün kala Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu sert mesajlar verdi.

Özellikle bazı kulüplerin, bazı hakemleri istememesi konusuna değinen Çulcu ¨Herkes kendi işine baksın. Biz kulüplerimizin veya başka bir kurumun içişlerine karışıyor muyuz ? Biz kendi işimizi biliyoruz. Kimi hangi maça vereceğimize biz karar veririz. Her hakem, her maçı yönetir, bunu da göreceksiniz¨ dedi.

Antalya`daki Uluslararası Hakem Semineri`nde DHA`nın sorularını yanıtlayan Çulcu, hakemliği bırakıp, yorumcu olduktan sonra hakem dünyasına zarar verenlere de değinerek, ¨Biz yorumculuk yapmasınlar demiyoruz. Sadece önceden bu kurumun içinde olanlar, sonra hasetlerinden zarar verici açıklamalar yapıyorlar. Bunlar yanlış. Gencecik pırıl pırıl insanlar var bu camiada. Özellikle bunların yetişmesinde Bülent Yavuz`un büyük katkısı var. Ben eski hakem hocaları ve MHK başkanlarını arayıp fikirlerini alırım. Hakem arkadaşlarım da eski hakemlerden ve hocalarından istediklerini arayabilir¨ diye konuştu.

Hakemlerin lig öncesi dikkatlerini çektiklerini de ifade eden MHK Başkanı ¨Onlar da bu işlerden ekmek yiyorlar. Katı olmayın. Gördük ki süper kupa maçında Demirlek iyi bir iletişim kurdu. İtiraz eden futbolcuya bu sezon hiç taviz vermeyeceğiz. Futbolcular bu sezon oynadıkları futbola baksınlar, sahada mücadele etsinler. Hakemlerle oynamaktan vazgeçsinler. Oynayanlar cezasız kalmayacaklar¨ şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title