Haberler

Mgk'dan Ohal Için 'Uzatılsın' Tavsiyesi

Mgk'dan OHAL için 'uzatılsın' tavsiyesi

ANKARA, (DHA) MİLLİ Güvenlik Kurulu Toplantısı'nın ardından yapılan açıklamada "Olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırılmıştır" ifadeleri yer aldı.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe'de gerçekleştirilen MGK toplantısının ardından yapılan açıklamada, yurt bütününde uygulanan olağanüstü halin değerlendirildiği belirtilerek, olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Açıklamada " 16 Nisan 2017 tarihinde yapılan anayasa değişikliği halk oylamasının, ülkenin her yerinde huzur ve güven ortamı içinde geçmesinden duyulan memnuniyet dile getirilerek, bu konuda katkısı olan tüm kurumlarımıza ve güvenlik görevlilerimize teşekkür edilmiştir. 2. yurt bütününde uygulanan olağanüstü hal değerlendirilmiş; demokrasimizin, hukuk devleti ilkesinin ve vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerinin korunmasına yönelik tedbirlerin devamlılığını sağlamak üzere, olağanüstü halin uzatılması tavsiyesinde bulunulması kararlaştırılmıştır" ifadeleri yer aldı.

(Tür: Ankara)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Beştepe Mgk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title