Haberler

Mgc'den Radyo Ülkü'ye Ziyaret

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (Mgc) Başkanı Ahmet Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mesleki Sorunlara İlişkin Görüş Alış Verişinde Bulunmak Amacıyla Radyo Ülkü'yü Ziyaret Etti.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Ahmet Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, mesleki sorunlara ilişkin görüş alış verişinde bulunmak amacıyla Radyo Ülkü'yü ziyaret etti.

Radyonun Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Gilik ile sektörün sorunları konusunda görüşen Ünal, daha sonra canlı yayında Serkan Tultak'ın program konuğu oldu.

Radyonun, ülkemizin ilk tanıştığı iletişim aracı olması nedeniyle özel bir yeri olduğunu belirten Ünal, "Radyonun hayatımızdaki yeri çok büyük. Sektörün sorunlarını biliyoruz. Amacımız, çözüm adımları için birlik ve beraberlik gücü oluşturmak" dedi.

Olağanüstü genel kurul sonrası Mersin'de faaliyet gösteren gazete, televizyon, ajans, radyo ve dergileri ziyaret ettiklerini ifade eden Ünal, "Sorunlarımız ortak, çözüm yolları belli. Hedefimiz ise, birlik ve beraberliğimizi güçlendirip Mersin basınını en iyi noktaya taşımaktır. Bunu yaparken de ilk önceliğimiz sevgi ve barışı sağlamaktır" diye konuştu.

Gazetecilerin toplumun ağır yükünü çektiğini dile getiren Ünal, "İnsanların bizlerden beklentileri oldukça fazla, fakat öncelikle bir örgüt çatısı altında toplanıp sorunlara bu şekilde eğilmemiz şarttır. Biz yol haritamızı belirledik. Yol haritamız; birlikte hareket etmek, gazetecilik etik ve ilkelerini harekete geçirmek, gerçek gazeteci ile olmayanı ayırmak, tehdit ve şantaj yapan ile yapmayanı birbirinden ayırmak" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Radyo Ülkü Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Gilik ise, MGC'nin çalışmalarının birlik ve beraberliğe dönük olmasının memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

(ÖT-MT-Y) 26.02.2008 17:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title