Haberler

Sivas'ta Mezuniyet Dönüşü Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Güncelleme:

Sivas Koyulhisar'da çocuklarının mezuniyet töreninden dönen aileyi taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, bir kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde çocuklarının mezuniyet töreninden dönen aileyi taşıyan minibüsün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 18.30 sıralarında D-100 karayolu Koyulhisar ilçesi Gökdere mevkisinde meydana geldi. İstanbul'dan gelip Gümüşhane'nin Kelkit ilçesine gitmekte olan Şeref Söylemez (46) yönetimindeki 29 AG 111 minibüs, iddiaya göre sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçarak yolun alt kısımdaki menfeze düştü. Kazada araç içerisinde bulunan sürücünün eşi Hatice Söylemez (43) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Şeref Söylemez ile çocukları Edanur Söylemez (20), Bekir Sefa Söylemez (18) ile sürücünün yeğenleri Mısra Söylemez (16) ve Alihan Söylemez(15) ağır yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralılardan Alihan Söylemez ambulansla götürüldüğü Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hastanesindeki yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer yaralılar ise Suşehri Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas kent merkezindeki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedaviye alındı. Kazada ölen Hatice Söylemez'in cesedi ise Koyulhisar İlçe Hastanesi morguna konuldu. Ailenin İstanbul'da okuyan kızları Edanur Söylemez'in mezuniyetine gittikleri, dönüş yolunda kazanın yaşandığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Koyulhisar

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koyulhisar İstanbul Gökdere Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title