Haberler

Mezun Tema Üyeleri Sinop'ta Buluştu

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğa Varlıklarını Koruma Vakfı (Tema) Üyesi Üniversite Mezunu Gençler Sinop'ta Toplandı.

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğa Varlıklarını Koruma Vakfı (TEMA) üyesi üniversite mezunu gençler Sinop'ta toplandı.

19 ilden 60 gencin katıldığı, "Mezun TEMA Vizyon Toplantısı" vakfın kurucusu 87 yaşındaki TEMA Vakfı Onursal Başkanı Hayrettin Karaca'nın katılımıyla bu gün başladı. Sinop Ayyıldız Öğrenci Yurdu'nda başlayan etkinliğin ilk gününde, mezun TEMA'cılar geldikleri bölgelerde yaptıkları çalışmaları paylaştı. Toplantının ilk gününde, Sosyal sorumluluk projelerinde kurumlarla ilişkiler, takım çalışmaları, proje döngüsü yönetimi ve Mezun TEMA faaliyet planı konularında sunumlar yapıldı.

Gençlerin heyecanının kendini de heyecanlandırdığını belirten Hayrettin Karaca, gençlere olan sevgisini yineledi. Karaca, "Gençlerin verdiği bilgileri gördünüz. Ama bilgilerinden önce ne kadar heyecanlı olduklarını gördünüz. Bu heyecan aldıkları sorumluluğun heyecanı. İşte bunu gelecekteki dünyanın oluşumunda bir enerji ve potansiyel olarak görüyorum" dedi.

Sinop'a gençlerle beraber olmak için geldiğini söyleyen Karaca, "Onların aralarında bulunmak büyük bir haz. Geleceğim için duyduğum emniyet ve huzur. Beni bunlar yaşatıyorlar" diye konuştu.

Sinop Mezun TEMA Başkanı Oylum Gökkurt, 19 Mezun TEMA İl Temsilcisi ile toplam 60 kişilik katılımcıyı Sinop'ta ağırladıklarını belirterek, "Mezun TEMA, Genç TEMA olarak nitelendirdiğimiz üniversite öğrencilerinin mezuniyetleri sonrası iş hayatına atıldıktan sonra yine TEMA faaliyetlerine devam etmeleri amacıyla kurulmuş bir teşkilattır" dedi.

Sinop TEMA Gönüllü Temsilcisi Kadriye Göl ise, Hayrattin Karaca'nın programa iştirakinin tüm gençler için büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Toplantıyı Vali Yardımcısı Yaşar Dursun Yılmaz ve İl Tarım Müdürü Sıddık İpek de izledi.

(SÖ-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title