Haberler

Mezun Öğrencilerden Örnek Davranış

Çorlu Ticaret Meslek Lisesi'nden Önceki Yıllarda Mezun Olanlar Okul Bahçesinde Bir Araya Gelerek Ağaç Dikti. Okul Müdürü Bekir Ateş, Mezun Öğrencilerin Okullarına Sahip Çıktıklarını Gösteren Bu Davranışın Öğrenimlerine Devam Eden Öğrencilere de Örnek Teşkil Edeceğini Söyledi.

Çorlu Ticaret Meslek Lisesi'nden önceki yıllarda mezun olanlar okul bahçesinde bir araya gelerek ağaç dikti. Okul Müdürü Bekir Ateş, mezun öğrencilerin okullarına sahip çıktıklarını gösteren bu davranışın öğrenimlerine devam eden öğrencilere de örnek teşkil edeceğini söyledi.

27 Nisan 2008 tarihinde 'dayanışma günü' düzenleme hazırlığında olan Çorlu Ticaret Meslek Lisesi'nde bir araya gelen okulun mezunları okul bahçesine ağaç dikti. Amaçlarının mezunlarla öğrencileri buluşturmak olduğunu söyleyen Okul Müdürü Bekir Ateş, "Ağaç dikme vesile oldu. Mezunlarımızla öğrencilerimizi buluşturduk. Mezunlarımızın buraya gelmesi, okulları için bir faaliyete katılmaları, öğrenimlerine devam eden öğrencilere de mezun olunca gelmeleri, okullarına destek olmaları gerektiğini anımsattı.

Okullarına sahip çıktıkları için tüm mezunlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Mezunların da, öğrencilerin de aynı heyecanı yaşadığını hissettiklerini de dile getiren Ateş, "Katılımın yüksek olması bizleri sevindirdi. Şenlik havasında yaşanan ağaç dikme törenindeki heyecanın hiç solmamasını, hiç eksilmemesini istiyoruz" diye konuştu.

Ateş, bu yıl 27 Nisan tarihinde düzenlemeyi öngördükleri 'dayanışma günü' ile ilgili olarak da mezunlarla bir araya gelerek günle ilgili planlama yapacaklarını kaydetti.

(EŞ-ED-BA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title