Haberler

Mezitli'nin Filizleri Projesi"Ne Destek Büyüyor

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine burs sağlamak için hayata geçirdiği Mezitli'nin Filizleri Projesine destek çığ gibi büyüyor.

Mezitli Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik başlattığı başarılı çalışmalarında emin adımlarla ilerliyor. Belediye tarafından başlatılan Mezitli'nin Filizleri Projesine, siteler, apartmanlar, esnaf ve STK'lar olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden destek her geçen gün büyüyor. Mezitli Kart ve Mezitli Gönüllülerinin koordinatörlüğü dahilinde ilerleyen proje toplamda 30 ihtiyaç sahibi üniversite öğrencisinin yüzünü güldürüyor. Projeye, Merkez Mahallesi'ndeki Flora Park ve Tece Deniz Mahallesi'ndeki Anakent Sitesi sakinleri de katıldı. Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan da siteleri ziyaret ederek, mini bir törenle tabela çaktı. Site sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Tarhan, projeye destek sağlayarak üniversite öğrencilerine katkı sağlayan tüm duyarlı esnaf, STK'lar, gönüllüler ve Mezitli halkına teşekkürlerini dile getirdi. Mezitli halkının belediye tarafından başlatılan tüm projelere sahip çıktığını dile getiren Tarhan, "Mezitli halkının hayırsever olduğunu çok iyi biliyorum. Öğrencilerimizi geleceğe güvenle taşımak için başlattığımız çeşitli çalışmalarımızda Mezitli halkı her zaman destekçimiz oldu. Gönüllüler tarafından başlatılan çalışmalarımızda birçok öğrencimize burs alıyor. Mezitli'nin Filizleri Projemizi de ilçe halkı benimsedi. Vatandaşlar kendi aralarında örgütlenerek projemize destek sağlıyor, öğrenci okutmak için Belediyemize başvuruda bulunuyorlar. Vatandaşlarımızın bu hassasiyetini karşılıksız bırakmamak için ziyaret ediyor, teşekkür tabelası asıyoruz. Binlerce öğrencimize burs vermek için daha fazla destekçimizin olmasını istiyorum. Bu duyarlılığı göstererek, öğrencilerimizin okumasına fırsat sağlayan site sakinlerine, Mezitli gönüllülerine, esnaf ve STK'lara gönülden teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Neşet Tarhan Mezitli Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title