Haberler

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

Güncelleme:

Bahçecik Mahallesi'nde toprağa yarı gömülü bulunarak hastaneye kaldırılan bebeğin gözaltına alınan anne ve anneannesinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

SERBEST BIRAKILMIŞLARDI

Adliyeye sevk edilen bebeğin annesi Gülçin E. (17) ile anneannesi Ülkü E, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Cumhuriyet savcılığınca yapılan itiraz üzerine tekrar gözaltına alınan iki şüpheli, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

"BEBEKTEN KURTULMAK İÇİN ANNEMLE PLAN YAPTIK"

Emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf eden annenin, "Eşim cezaevinde ve yasak ilişkiden kız bebek dünyaya getirdim. Bebekten kurtulmak için annemle birlikte bu planı yaptık" dediği öğrenildi.

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

BEBEK KORUMAYA ALINACAK

Kadın ve annesinin emniyetteki sorgusu devam ederken, tedavisi süren bebeğin ise hastaneden taburcu edilmesinin ardından devlet korumasına alınacağı belirtildi.

Mezarlıkta toprağa yarı gömülü bulunan bebeğin annesi ve anneannesi tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Bahçecik Mahallesi'nde Hüsnü Mustafa Özyeğin Anadolu Lisesinde eğitim gören bir grup öğrenci, dün okullarının yanındaki eski mezarlıkta bebek sesi duymuş, toprağa yarı gömülü buldukları bebeği çıkararak polis ve sağlık ekiplerine teslim etmiş, polisin çalışması sonucunda bebeğin annesi ve anneannesi gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Adıyaman Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (6)

COVİD 19:

EEE hep söylediğimiz şeyler fakir hayatlar zaten hhapiste bir koca büyük ihtimal anne ( bebeğin anneannesi ) temizlik işinde kızınıda yanında götürdü orda zenin bir adam aşna fişna derken kazara ileri giden durum eşittir ortaya masun bir bebek. Günahı ne yok ! İşte yazdıklarımdan şimdi zihniyet yoksunu birçok kişi sen çok film seyrediyorsun yazacak ama işte bunlar topluma dayatılan özenti filmlerin neticesinde ortaya cıkıyor bunu sende bende çok iyi biliyoruz sadece yediremiyoruz değil mi ?

24
13
yanıtYanıtla
özgen ASLAN:

yav arkadaş ben okurken içim parçalanıyor siz nasıl bir varlıksınız siz insansınz biz neyiz yada biz insansak siz nesiniz neyiz abi biz ya

26
8
yanıtYanıtla
vedat cici :

cinayete tam teşşebüs planlı yapmışlar her ikiside gün ışığı görmemeliler

10
3
yanıtYanıtla
Erdoğan Kurt:

İnsan yavrusunu nasıl ölüme terkeder. Bu canı insan anne olamaz. O pisli ği yapmadan düşünseydin. En az 20 yıl yatmalılar.

10
1
yanıtYanıtla
corci:

Ne tutuklanması, dün adli kontrolle serbest bırakıldılar.

3
7
yanıtYanıtla
Aslhn erdun :

Serbest bırakma kararını verenler hakkında da suç duyurusunda bulunulabiliyor mu ?!

8
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title