Haberler

İBB Başkanı Uysal, İETT Müdürünü Neden Görevden Aldığını Açıkladı: Çok Şikayet Geliyordu

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen'i başta metrobüs olmak üzere İETT'ye gelen şikayetler üzerine görevden aldıklarını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İETT Genel Müdürü Arif Emecen'i başta metrobüs olmak üzere İETT'ye gelen şikayetler üzerine görevden aldıklarını belirterek, "Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri oldu ama eksik kaldığını düşündüğümüz için değiştirdik. İnşallah o şikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceğiz" dedi. Uysal, önümüzdeki dönemde de görevden almaların devam edeceğinin sinyalini verdi.

"EKSİK KALDIĞINI DÜŞÜYORUZ"

Mevlüt Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hayat Boyu Öğrenme Merkezi (İSMEK) öğretmenlerine Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yemek verdi.

Mevlüt Uysal, programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İETT Genel Müdürü Arif Emecen'in görevden alınmasıyla ilgili bir soru üzerine Başkan Uysal, "Büyükşehir'de göreve geldikten sonra prensibimiz şuydu; 'Herkes ile çalışabiliriz, eksiğini gördüğümüz, yavaş olduğunuz düşündüğümüz veya uyumda sıkıntı yaşadıklarımıza o zaman bakarız' demiştik. Büyükşehir'de en fazla şikayet nereden geliyor derseniz metrobüslerden ve İETT'den. Arkadaşımızın bugüne kadar muhakkak ki güzel hizmetleri olda ama eksik kaldığını düşünüyoruz. Değiştirdik. İnşallah o şikayetleri daha aza indirecek yeni bir arkadaşımızı görevlendireceğiz" şeklinde yanıt verdi.

İETT MÜDÜRLÜĞÜ'NE GELECEK KİŞİ HENÜZ BELLİ DEĞİL

Yerine gelen kişinin belli olup olmadığıyla ilgili bir soruya ise Uysal, henüz bir isim üzerinde karar vermediklerini değerlendirmelerin ardından karar vereceklerini söyledi.

"HER HALÜKARDA DEĞİŞİKLİK OLACAK"

Başka görevden almaların olup olmayacağı üzerine bir soruyu da Mevlüt Uysal, şu şekilde yanıtladı:

"Önümüzdeki sürüçte eğer eksik gördüğümüz varsa, işini çok iyi yapıyordur ama amiriyle problemi vardır. O tür şeylerde de her halükarda değişiklik olacak. Şunlar şunlar değişecek diye bir kararımız yok. Önümüzdeki süreçte çalışma arkadaşlarımızla yola devam edip etmeyeceğimize o şekilde bakacağız. İETT Genel Müdürümüzü de anlaşmazlıklardan daha ziyade gelen şikayetlerden dolayı böyle bir tasarruflarda bulundu."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Öğretmenler Günü Mevlüt Uysal İETT Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title