Haberler

    Mevlüt Erdinç, Trabzonspor'a Gitmek İstiyor

    Güncelleme:

    Fransa Ligi ekiplerinden Saint-Etienne'de forma giyen Mevlüt Erdinç, Trabzonspor'un teklifine yeşil ışık yaktı, "Tekrar adımı duyurmak istiyorum." dedi.

    Trabzonspor'un Yatabare'nin yerine transfer etmek istediği milli futbolcu Mevlüt Erdinç, kariyerinde yeni bir başlangıç yapmak için bordo-mavili formayı giymeye sıcak bakıyor.

    Mevlüt'ün menajeri ile yapılan ilk temaslar sonucu olumlu yanıt alınırken, milli futbolcunun özellikle Mehmet Ekici'nin bu sezon bordo-mavili forma ile gösterdiği performansı beğeni ile izlediği ve kendisine örnek aldığı ortaya çıktı.

    "TEKRAR ADIMI DUYURMAK İSTİYORUM"

    Sabah'ın haberine göre; kulübü Saint-Etienne'de inişli çıkışlı bir performans sergileyen Mevlüt'ün, Trabzonspor'un teklifini kendisine ileten menajerine, "Mehmet şu anda Trabzonspor'da ikinci baharını yaşıyor. Ben de Türkiye'de kariyerime yeni bir başlangıç yapmak ve tekrar adımı duyurmak istiyorum" dediği öğrenildi.

    Bu sezon Saint-Etienne'le 21 lig maçına çıkan Mevlüt Erdinç, 7 gol atıp 1 de asist yaptı. 28 yaşındaki Mevlüt, çıktığı 4 Avrupa Ligi maçında ağları sarsamadı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Saint Etienne Mevlüt Erdinç Mehmet Ekici Trabzonspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (3)

    rizeliMobil-ANDROID:

    kafayi yemiş lan bu urfaya git daha iyi trbzonda adam öldürüyorlar görmuyonmu

    1
    5
    yanıtYanıtla
    bjk li:

    bu kazmayı yıllardır her takıma yamıyolar neyini beğeniyorlarsa bu kazmanın

    5
    0
    yanıtYanıtla
    VURDUMDUYMAZ:

    aman fenerbahçeye gelmesin hayalleri sözdürmesin mesala balıkesir spora gitsin tam ona göre sercanla iyi anlaşırlar. . .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title