Haberler

Mevlit Kandili

Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla Ordu, Trabzon, Rize ve Giresun'da vatandaşlar, camilere akın etti.

Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili dolayısıyla Ordu, Trabzon, Rize ve Giresun'da vatandaşlar, camilere akın etti.

Mevlit Kandili dolayısıyla Ordu'lu vatandaşlar, akşam namazının ardından camilere akın etti.

Okunan Kuran'ı Kerim ve mevlitin ardından İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden polis ve siviller için dua edildi.

Ordu Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il genelinde yaklaşık 2 bin camide şehitler için hatim ve duaların okunduğunu söyledi.

Rize

Rize'de, vatandaşlar Mevlit Kandili dolayısıyla, yatsı namazının ardından Sahil Camisine akın etti.

Camilerin dolup taştığı kentte, dışarıda kalan vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccade ve hasırlar üzerinde dua etti.

İl Müftü Vekili Ali Çakmak'ın vaazının ardından mevlit okunup İstanbul'da düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için dua edildi.

Trabzon

Trabzon'da, akşam namazından sonra vatandaşlar kandil dolayısıyla camileri doldurdu.

Meydandaki tarihi İskender Paşa Camisine akın eden vatandaşlar, okunan mevlidin ardından dua etti.

Terör saldırılarının kınandığı duada eller İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler ve tüm şehitler için semaya açıldı.

Giresun

Giresun'da, Mevlit Kandili dolayısıyla akşam namazının ardından camilerde program düzenlendi.

Çınarlar Camisinde gerçekleşen programa Giresun Valisi Hasan Karahan ve Giresun Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de katıldı.

Okunan Kuran'ı Kerim ve mevlitin ardından, dün akşam İstanbul'da yaşanan saldırıda şehit olan polis ve vatandaşlar için dua edildi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Giresun Ordu Güncel Haberler

title