Haberler

Mevlana Cami Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın Katılımıyla Açıldı

Mevlana Cami Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın katılımıyla açıldıŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan Mevlana Celaleddin-i Rumi Camisi'nin açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla yapıldı.

Mevlana Cami Bakan Fakıbaba ve Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın katılımıyla açıldı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da yapımı tamamlanan Mevlana Celaleddin-i Rumi Camisi'nin açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın katılımıyla yapıldı.

Şanlıurfa Merkez Haliliye ilçesi Paşabağı Mahallesi'nde yapımı tamamlanan caminin açılışı için tören düzenlendi. Açılışta konuşan Bakan Fakıbaba, "Emeği geçen bütün insanlara teşekkür ediyorum.Hakikaten böyle bir rüyam vardı ve bu rüyam gerçekleşti. Ben bu caminin Urfa'mıza hayır getireceğine inanıyorum" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ise Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik için dua etti.

Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mehmet Ali Cevheri, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, kentte daha önceki dönemlerde görev yapan Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Merkez Valisi Güngör Azim Tuna, Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Uğurhan Kuş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Eşref Fakıbaba Ali Erbaş Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title