Haberler

Metruk binada yaralı bulunan 8 yaşındaki Muhammed öldü! Dayısı ve bir köylüsü gözaltına alındı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, kaybolduktan sonra metruk bir evde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Muhammed Veli Dümez'in (8), ölümüyle ilgili dayısı ve bir köylüsü gözaltına alındı.

AĞIR YARALI HALDE BULUNDU

Olay, dün akşam saatlerinde Çınar ilçesine bağlı kırsal Başalan Mahallesi'nde meydana geldi. Dümez Ailesi, çocukları Muhammed Veli'nin kaybolduğunu fark edince arama çalışmalarına başladı. Mahalle halkının da katılımıyla yapılan aramada Muhammed Veli, metruk bir evde ağır yaralı halde bulundu. Yakınları tarafından Bismil Devlet Hastanesi'ne götürülen Muhammed Veli, tedaviye alındı. Ancak doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı.

YÜZÜNDE VE VÜCUDUNDA KESİKLER VAR

Olayla ilgili çok yönlü araştırma başlatılırken, küçük çocuğun yüzü ile vücudunun pek çok yerinde bıçakla yapıldığı tespit edilen kesikler bulunduğu öğrenildi.

DAYISI VE KÖYLÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Jandarma Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Çınar İlçe Jandarma ekipleri tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, küçük çocuğun adı açıklanmayan dayısı ile bir köylüsü gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, jandarma karakoluna götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Jandarma Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

Fuat abi:

Bir gün gelecek Rabbim bütün bunların hesabını bizlerden soracak ne istediniz ufacık çocuktan şer. . . . . .

8
1
yanıtYanıtla
XANNE:

insan en yakınına güvenemiyecek duruma geldi. en yakınını bırak kendinden şüphe eder oldu. bunları duydukça acaba demiyor değilim. yazıklar olsun insanlığı bitirenlere

6
0
yanıtYanıtla
Adem:

Vicdan vicdan vicdan ,sizi kesseler öldürseler ne dayanılmaz acı.yaparken hiç mi içiniz titremedi eyyy mahluklar

6
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Yazık.gunah

4
0
yanıtYanıtla
..:

Allahtan başka kimseye fazla güvenme gerektiği kadar güven kimin ne yapacağı belli olmuyor Allah muhafaza 8 yasindaki cocuktan ne istediniz sucu gunahi kotulugu ne olabilir yazik gunah bunlar yuzunden boyle aci kotu seyler artikca kalbimde aciyor. Hz Muhammed derki Dildegin gibi davran ama sunu unutma yaptiklarin karsiligi mutlaka goreceksin iyi seyler yap daha fazla iyilik goresin

1
0
yanıtYanıtla
BARZO ADAM:

Öldürenlerin odunu bol olsun kısasa kısas demek onlardan farkımız kalmaz demektir. Kıymayın şu meleklere derdiniz ne ise kim ise gidin onla çözün kitapsızlar

0
0
yanıtYanıtla
46:

Neden boyle kucuk cocuklara hep yakınlarından zarar geliyor bunu anlamıyorum subyan bunlar daha ne istiyorsunuz kucuk cocuklar dan cekın pis ellerinizi onların ustunden dılerım en agır cezayı alsınlar

0
0
yanıtYanıtla
Şükrü:

Yazıklar olsun bu kadar acımasız bir toplum olduk, çocuğa yapılacak bir şey mi bu yazıklar olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title