Haberler

Metruk Bina Mahalleliyi Tedirgin Ediyor

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan ve daha önce resmi bir kurum tarafından kullanılan bina terk edilince madde bağımlılarının mekanı oldu.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde bulunan ve daha önce resmi bir kurum tarafından kullanılan bina terk edilince madde bağımlılarının mekanı oldu.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde daha önce bir kaç resmi kurum tarafından kullanılan ve şu anda boş olan metruk binanın madde bağımlıları tarafından kullanıldığını iddia eden mahalle sakinleri, büyük tedirginlik yaşıyor. Geceleri madde bağımlılarının binaya girip ateş yakıp gürültü çıkardığını iddia eden mahalleliler, çok tedirgin olduklarını ve yetkililerin duruma müdahale etmesini istedi. İsmini vermek istemeyen bir mahalle sakini bu durumdan çok tedirgin olduklarını dile getirerek, "Mahalle muhtarına söyledik. O da gerekli yerlere bilgi verdim diyor ancak hiç bir gelişme yok. Aylardır bu bina bu halde. Mahalle sakinleri olarak yetkililere sesleniyoruz, bu bina acilen bir kuruma verilerek bu halden kurtarılsın. Çocuklar ve tanımadığımız insanlar geliyor. Pencereleri kapıları sökülüp götürüldü" şeklinde konuştu.

Bir çok pencere ve kapısı sökülen binanın içerisinde ise madde bağımlılarından geriye kalan çöplerin olduğu gözlendi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Şanlıurfa Akçakale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title