Haberler
Güncelleme:

Metrodaki sapık, 24 yaşındaki kadını taciz etti; ortalık karıştı

İstanbul'da bir metroda kaydedilen görüntülerde, 24 yaşındaki genç kadın tacize uğradığını belirterek duruma tepki gösterdi. Genç kadının tepki göstermesi sonrasında metronun içerisinde hengame yaşandı ve o anlar kameralara yansıdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (34)

ERKEK:

Taciz eden adamı idam edin kabul. Ama çırılçıplak gezen kadınları da idam edin. Erkeklerde çıplak gezsin o zaman ? Yazık bu ülkeye yazık. Tacizi yapanda, vesile olsan da aynı kefede benim için.

35
18
yanıtYanıtla
Acı gerçek:

Kadın gözükmüyor bile nereden anladın seni gidi sapık zihniyetli ahlak fakiri

yanıt11
yanıt13
mekkeli müşrik:

ulan o nasıl zihniyet herkes istediği gibi giyinir sizin elalem dedikleriniz karaktersizlerde öyle kabul eder senin gibi cahiliye devrinden kalmış olanlarla hala uğraşıyo olmamız gerçekten çok kötü bu ülke için yazık acıyorum.

yanıt6
yanıt12
ERKEK:

Özürlüler doluştu. Yazdığımı anlayamayan cahiller

yanıt3
yanıt3
LFC:

sen ve senin yazdığını beğenenler umarım aileniz yakınlarınız aynı durumu yaşarsınız. zırım zırım zırlamanız dileği ile. yaratıklar. malum kesimden olduğunuz nasıl da belli. .

yanıt2
yanıt1
ERKEK:

LCF, beyinsiz olduğun buradan belli. Taciz eden de, vesile olanda suçludur diyorum. Ailemden tacizci çıkarsa sonuçlarınada katlanmak zorunda. Vesile olup çıplak gezerse de sonuçlarına katlanmak zorunda. Onun için katil olamam!

yanıt1
yanıt0
kader:

yani senin zihniyetin köşeli çalıştığı içi anlayama bilirsin bazı şeylere herkes özgür istediği gibi giyinir erkekler de giyinsin o zaman engelleyen mi var zaten giyiniyor SENİ İLGİLENDİRMEZ

yanıt0
yanıt1
Bamsı:

Ülke yavaş yavaş aslına dönüyor sabredin Ayasofya açıldı Hilafet gelsin şeriatta gelirse inşallah herkes özgürce Yaşar Hak edene cezası tam bir şekilde verilir bak o zaman ortalıkta pislik görünüyor mu

20
16
yanıtYanıtla
ali:

Millet uzaya gidiyor sen 1500 yıl öncesine gitmeye çalışıyrsun

yanıt12
yanıt14
Bamsı:

Uzaya gittin de durduran mı oldu seni

yanıt9
yanıt5
Maar:

1500 lere öncesine gitmeyen ileri aydın acaba kaç 2020 de olduğumuzu bunların sizin tabirinizle pek çağdaş çağda olduğunu hatırlatırım.

yanıt0
yanıt0
CENGİZHAN:

ŞERİAT VE ÖZGÜRLÜĞÜ AYNI CÜMLE İÇİNDE KULLANMİŞ OLMAN CEHALTİN EN ÜST SEVİYESİNDE OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ. KAFASI KOLU KESİLECEK TAŞLANARAK ÖLDÜRÜLME GİBİ KORKULARADAN DOLAYI BİR İNSAN AHLAKLI OLACAKSA SUÇ İŞLEMEKTEN KAÇACAK SA O İNSAN AHLAKLI MEDENİ EDEPLI BİR İNSAN OLMAZ .AYRICA ŞERİAT OLAN ÜLKELERİN HALİNE BAK ORDA OLAN SAPKINLIKLAR AHLAKSIZLIKLAR NE BOYUTTA ARAŞTIR ÖĞREN .

yanıt3
yanıt3
hüso:

Ben inanmıyorum mesela. Benim inancımı bağlamaz ki sizin inancınızın yargısı. O zaman ne yapmayı düşünüyorsunuz? Malum dinde zorlama yok.

yanıt1
yanıt1
objektif:

emin ol hukuk davalarında suclular hak etmedigi az cezalar veriliyorsa şeriat gelsede birşy fark etmez ve ayasofya açıldı diye şeriat gelmez orda hristiyanlarda ibadetlerini özgürce yapabilcek merak etme senin umdugn gibi olmaz herşey hukukta bitiyor. yandaşın varsa kurtulursun ve böylede bi yere gidemeyiz

yanıt0
yanıt0
Davut:

Kadın muhtemelen yalan söylüyordur. İftira etmeyi huy yaptılar.

16
12
yanıtYanıtla
Hristiyan:

Müslüman kızlar çok saygısız.

12
8
yanıtYanıtla
Dogrular:

Hep erkekler suçlu iftira atmak serbest medya manipülasyon işliyor bakan nereye kadar IQ düşük milletiz.su an kadının sözü lafı erkeginkinden daha önem veriliyor yani erkekler sayılmıyor bu ülkede adalet yok şuan.

10
5
yanıtYanıtla
evren:

kimse doğru dürüst bi tepki göstermemiş ne kadar rezil bir millet olduk, biride komedi gibi sosyal mesafe diye uyarıyor :D metro tıklım tıklım zaten neyin mesafesi var

6
9
yanıtYanıtla
Gürcü:

Kadın yalan söylüyor.

9
6
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Kadın kesinlikle iftira attı.

8
5
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

Eğerki gerçekten taciz etmişse gereği yapılsın ama bazı kadınlar var bilerek elledi değdirdi diye sapık tacizci diye halka linç ettirmeye kalkıyorlar bunları ayırt etmek imkansız anca polis ayırt eder o yüzden ne olduğunu bilmiyoruz ama eğerki şerefsiz taciz etmişse cezası verilsin

11
2
yanıtYanıtla
iftira:

yine iftira yine kadın terörü iftira atan kadınlar idam edilmeden halkın vicdanı rahatlamaz!

7
5
yanıtYanıtla
iftira:

yine iftira yine kadın terörü iftira atan kadınlar idam edilmeden halkın vicdanı rahatlamaz!

6
5
yanıtYanıtla
emre can:

adamı dövenler acaba normal hayatlarında nasıllar. Keza bu ülke katilin bile maktülü arayıp ağladığı günleride gördü.

7
3
yanıtYanıtla
şban kara:

türküyede adalet var ama ne-lakiki bazı insanlar olumsuzluk yapıyor ve bundan dolayı adalesizlik-var milletimiz adaletsizli berteraf edecekse emin olun sayip olduyumuz istikrarımıza sayip çıkalım-oyuna oyuna ğelmiyelim allah-hı iznile allah dorun yardım cısıdır

3
5
yanıtYanıtla
yaso:

Kız ne adaleti deli

yanıt0
yanıt0
XXXX FORZA:

pandemi bitti tekrar eski norrmall !!! leşmeye dönüldü bu ülkede ne taciz biter ne cineyet nede tecavüz bu arada kızlarda çok açık çok kısa şort giyiyorlar birde bu metrolar falan çok kalabalık taciz kaçınılmaz bir gerçek !!

5
1
yanıtYanıtla
İsfendiyar:

Bunları durdurmanın yolu dehşetli kanunlardır, el kesme, , s. . . kesme, kafa kesme . . . aksi taktirde bunlar sadece habercilere para getiren olaylardır . . . yazık . . . millet harap durumda . . . kimsenin umurunda değil . . . haber . . . para . . . lanet olsun. . .

2
4
yanıtYanıtla
minnoş:

metroya bak ağzına kadar dolu

5
1
yanıtYanıtla
Savaşta bu kadar insan ölmüyor arkadaş:

u ülkede ateşli silah taşıyana 20 yıl, kesici alet taşıyana 15 yıl ceza vereceksin, bunun gibi cinsel suçlara teşvik edenlerede 10 yıl direk vereceksin, bu kanunlar çıksın inanın kimse üzerinde toplu iğne taşımaz, cinsel organını kuşakla sararlar ki belli olmasın da ceza almayalım diye. Ama bu kanunların çıkarılmasını kim sağlayacak ki. Sonrada insanlar ben yandım başkası yanmasın diye feryat ediyor. Temizleyin bunun gibilerini bakalım ülkede suç diye birşey kalıyormu. Bu ülkeye bu kadar demokrasi çok fazla.

2
1
yanıtYanıtla
cosmos:

ben daha 24 yaşındayım kelimesi biraz abes kaçmış yani sen olmuşsun çocuk değilsin ama tacizi temize çıkarmaz

1
2
yanıtYanıtla
cosmos:

24 yaşı batıda çocuk gibi algılanıyor ulan 24 yaşında kadının kırsal kesimde kaç tane çoc uğu var

0
2
yanıtYanıtla
objektif:

kırsal kesimlerde çocuk yaşta evlendirilenleri niye yazmıyorsun

yanıt0
yanıt0
VATANSEVER:

BU ÜLKEDE KANUNLAR DEĞİŞMEZSE ÇOK DEĞİL 2 YIL İÇİNDE BİR SÜRÜ CİNAYETLER GÖRECEĞİZ. ŞİMDİLİK KORONA SEBEBİYLE SUÇLAR ÇOK YOK. EY DEVLET BÜYÜKLERİ NEYİ BEKLİYORSUNUZ ACABA? MİLYONLARCA KİŞİNİN TACİZ, , TECAVÜZ EDİLİP, ÖLDÜRÜLMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title