Haberler
Güncelleme:

Metrobüs sapığı 6 yıl hapisle cezalandırıldı

Avcılar'da metrobüste bir kadına sarkıntılık yaparak, cinsel saldırıda bulunduğu ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan tutuksuz sanık Fatih Ö. hakkında 6 yıl hapis cezası verildi. Mahkeme, kararı verirken cezada hiçbir indirim yapmadı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

ceto:

bende mahkemdeydim bugun kadinlara destek oldum LOKUM gibi ceza aldi mahkeme cikisi yuzune tukurdüm biraz ortalik karisti , , , , , suan Adiyamandan yaziyorum selamlar

2
1
yanıtYanıtla
Yusufcuk:

Bu tür haberler duymak istiyoruz, hakim affetmedi, gözünün yaşına bakmadı cezada indirim uygulanmadı gibi. Tabi bu tür ağır cezalar verilirse zamanla caydırıcılıkla birlikte bu olaylar bitme noktasına gelecektir. Bu konuda idam olayı da bir an önce çıkmalı. Af edilmesin sapıklar, tecavüzcüler. Herkesin anası bacısı var.

1
2
yanıtYanıtla
Serdar:

Bir haftaya kalmaz cıkar

1
2
yanıtYanıtla
Mert:

Kadınlar kızlar böyle sapıklara sessiz kalmasın! Tam yerinde bir ceza cezayı uygulayan hakimleri savcıları yürekten tebrik ediyorum ellerinden öpüyorum.

2
0
yanıtYanıtla
hayret:

Hayret adam öldürene verilen indirimler, nasılda bu sefer uygulanmadı. Mahkemede uslu durmadı galiba eleman

1
0
yanıtYanıtla
OREN:

Efendice metroya binsen koltukta otursan evine gitsen ailen le çocuğunla sohbet etsen 6yil hapiste yatmaktan iyidir

0
0
yanıtYanıtla
Cenabettin Özdüdükler:

6 yıl yatmaz 2 sene sonra aramızda

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title