Haberler
Güncelleme:

Metrodaki bıçaklı saldırgan X-Ray'den nasıl geçti? Metro İstanbul'dan ilk açıklama

Metrodaki bıçaklı saldırı girişiminin ardından tartışma konusu olan güvenlik önlemleriyle ilgili Metro İstanbul Genel Müdürü Özgür Soy "Bu metal dedektörlerinin belli bir hassasiyet ayarı seviyesi var. Bu kontrol özellikle bomba gibi, silah gibi şeylere duyarlı. Terör riskine karşı konmuş bir önlem bu, vandalizme karşı engelleyici bir unsur değil. İnsanlar havaalanları standartlarıyla karıştırıyorlar. Avrupa'nın hiçbir ülkesinde hiçbir kentinde girişte güvenlik kontrolü yapılmaz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Burak Ergül:

Bu gibi haberleri kaldırın . Saldırgan , cahil cebinde bıçak - çakı taşıyan kişiler ulaşım araçlarına bunlarla binebilir . Bu haber onları teşvik eder lütfen bu haberi kaldırın . Herşey haber olmak zorununda değil .

81
14
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Cep telefonlarıyla geçiyor herkes ötüyor zaten , hangi birini durduracaksın insanların.

53
13
yanıtYanıtla
Uzza Elohim:

Bu tür haberler kimseye fayda getirmez aksine vatandasın güvenliğini sarsar

46
19
yanıtYanıtla
Sevil:

Elller memleketimin sefasını sürsün biz cefasini çekelim "" yok öle bir dava """ ne koydunuz da avucuma 'ne koyyim sandiğiniza hadi ordan ben bana değer verene Değer veririm "bana değer vermeyene bir bardak su bile verrrrmmmmmemmmmmm??

3
0
yanıtYanıtla
Sevil:

Hangimiz guvendeyiz milyonlarca mülteci "" afganlarda ülkemizde salına salına gezsin akşam gördük haberlerde kizlarimizi evlerine kdar takip et taciz ediyorlar metroda yasanalrda bunun bir örneği İBB nin veya Ordaki güvenliğin suçu ne herkes elini kolunu sallaya sallaya bu ülkede geziyor zaten

3
0
yanıtYanıtla
Suat genç:

savunmaya bak yahu tam komedi. bıçak sokan kılıç sokar plastik tabanca sokar. katliam yapar.

3
0
yanıtYanıtla
Emrah Saracoğlu:

İyide x ray cihazları kaldirildiki metrolarda marmarayda yaklasik 2 aydan fazladr yok elini kolunu sallayarak giriyrsn iceri ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title