Haberler

Metro HORECA Günleri İstanbul'da Başladı

Güncelleme:

Metro Toptancı Market'in gastronomi profesyonelleri ile sektördeki yenilikleri, yeme-içme alışkanlıklarındaki eğilimleri, Türk mutfağının yerel değerlerini konuştuğu HORECA Günleri dördüncü yılını kutluyor.

25 Nisan'da İstanbul'da başlayan HORECA Günleri, Türkiye'nin farklı noktalarını ziyaret edecek.

Metro Toptancı Market'in, Türkiye'nin yerel değerlerine sahip çıkmak ve "profesyonellerin güçlü iş ortağı olmak" hedefiyle gerçekleştirdiği etkinliklerden biri olan HORECA Günleri başladı. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen HORECA Günleri, İstanbul'dan başlayarak, toplamda 5 Metro mağazasını dolaştıktan sonra 11 Mayıs'ta Mersin'de sona erecek.

Türk mutfağını ve değerlerini hak ettiği noktaya ulaştırma hedefiyle çalışan Metro Toptancı Market bu yıl, HORECA Günleri'nde Türkiye yeme içme alışkanlıkları neler, coğrafi değerlerimize nasıl sahip çıkarız, sektör profesyonelleri iş yaşamlarını dijital araçlarla nasıl kolaylaştırıyor gibi birçok önemli soruya cevap arıyor. Etkinlik boyunca Gastronometro şeflerinin lezzetli ikramlarına, Konda Araştırma ve Danışmanlık Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Gastronomi İşletmeciliği Genel Müdürü Araştırmacı Şef Vedat Başaran, Şef Eyüp Kemal Sevinç ve Metro Türkiye Bilgi İşlem Grup Müdürü Tunç Şenyol'un keyifli sohbeti eşlik etti.

İstanbul'un ardından Metro HORECA Günleri; 7 Mayıs'ta Ankara'da, 9 Mayıs'ta Gaziantep'te, 10 Mayıs'ta Adana'da ve 11 Mayıs'ta Mersin'de olmak üzere 5 farklı noktada gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title