Haberler

Metro Güvenliğine Yapılan Saldırı Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Taksim Talimhane Metro İstasyonu'nda güvenlik görevlisinin karıştığı yaralamalı kavganın güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Yaralanan gencin tinerci olduğu iddia edilirken, görüntülerde yaralanan Aykut Kelek ve beraberindeki kişinin önce turnikelerden atladığı ardından devreye giren güvenlik güçlerinin üzerine yürüyerek sert bir şekilde tekmeyle ittikleri görüldü.

Taksim Talimhane Metro İstasyonunda akşam saatlerinde meydana gelen olayda turnikeden ücretsiz geçmek isteyen Aykut Kelek ve beraberindeki bir şahıs, güvenlik görevlileriyle tartışmıştı. Çıkan kavgada güvenlik görevlisi elindeki adaptör ile vurduğu Aykut Kelek başından yaralanmış ve ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesi kaldırılmıştı.

OLAYIN GÜVENLİK KAMERA KAYITLARI ORTAYA ÇIKTI

Mendil sattıklarını ve paraları olmadığı için turnikelerden akbil basmadan geçtiklerini iddia eden iki kişinin tinerci oldukları iddia edildi. Metro İstasyonunun güvenlik kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, iki gencin istasyona gelişleri ve ardından seri bir şekilde turnikelerden atlayarak içeri girdikleri net bir şekilde görülüyor. Bu sırada devreye giren güvenlik görevlileri ile iki kişi arasında tartışma yaşanırken gençlerden Aykut Kelek'in yaşanan itiş kakış sırasında güvenlik görevlisini tekmeyle ittiği ve görevlinin aldığı darbenin etkisiyle turnike korumalarına çarptığı görülüyor. Aldığı sert darbe üzerine Kelek'in üzerine giden güvenlik görevlisinin genci etkisiz hale getirmek için elindeki bir cisimle vurduğu görülüyor.

Yaşanan olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralı gencin tedavisi sürerken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taksim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title