Haberler

Metin Yavuz, İncirliova'da Unutulmadı

Ülkü Ocakları İncirliova eski ilçe başkanı merhum öğretmen Metin Yavuz, ebediyete intikalinin 5. yılında düzenlenen lokma hayrı ile anıldı.

Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinliğe Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, İncirliova Belediye Başkan Vekili Şevki Can, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Başçı, MHP İncirliova İlçe Başkanı Hüseyin Sağlam, Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan, Ülkücü İşçiler Derneği İncirliova Şube Başkanı İbrahim Geriş ile ülkücü gençler ve vatandaş katıldı.

Lokma Hayrı sonrası bir açıklamada bulunan Ülkü Ocakları İncirliova İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan; "Bir kutlu yolun yolcularıyız. Gönüllerimiz birbirine kenetlenmiş, ruhlarımız sarmaş dolaş. Maziden aldığımız yükü, atiye taşıyoruz. Bu zorlu yola katlanmak kolay değildir. Kimi daha başlamadan pes eder, kimide son nefesinde bile bu ağır yükün altındadır. Kimi hayatta iken bile varlığı, yokluğu belli değilken, kimi ise aramızdan göçüp gitmesine rağmen bu dünyada var olmuşluğunun ışığı ile yıllarca parıldamaya ve insanlığı bir şekilde aydınlatmaya devam eder. Bizi; "Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum" diyen Hz Ali'nin (r.a.) ilminin; ümmetini ilim meclisine davet eden yüce peygamberimiz Hz. Muhammet ( s.a.v.) in buyruğunun peşinde yürüten, tek gayesi gençleri helak olmaktan korumaya çabalamak olan ve bize ülküyü öğreten öğretmenimiz, ağabeyimiz, kıymetli Metin YAVUZ başkanımız için burada toplandık. Vefatının seneyi devriyesinde yüce şahsiyetiyle aramızdan ayrılalı 5 sene geçmiş olmasına rağmen gönüldaşlarını yine tek çatı altında buluşturabilen hocamızı saygıyla anıyoruz. Ülkücülük ahde vefa sahibi olmaktır, Ülkücülük hatırlamaktır ve çileye talip olmaktır diyen Metin hocamıza sözümüz şudur. Ülkücülük bize bir harf öğreteni unutmamaktır. Seni unutmayacağız ve unutulmana ömrümüz yettiğince müsaade etmeyeceğiz. Rahmetli Metin hocamız ile birlikte ışığıyla hala daha gönül dünyalarımızı aydınlatmaya devam eden, aramızdan ahrete intikal etmiş ülkü erlerini dualarımızla yadedelim. Mevlam mekanlarını cennet eylesin" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Metin Yavuz İncirliova Germencik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title