Haberler

Meteorolojik İhbar

Eskişehir'in Batısında Gelişen ve Sivrihisar Çevresinde Gök Gürültülü Sağanağa Neden Olan Bulut Kütlesinin, Önümüzdeki Saatlerde Eskişehir'in Başka İlçelerinde de Aralıklarla Gök Gürültülü Sağanağa Neden Olması Bekleniyor.

Eskişehir'in batısında gelişen ve Sivrihisar çevresinde gök gürültülü sağanağa neden olan bulut kütlesinin, önümüzdeki saatlerde Eskişehir'in başka ilçelerinde de aralıklarla gök gürültülü sağanağa neden olması bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan ''meteorolojik ihbar''da, Eskişehir'in batısında gelişen ve Sivrihisar çevresinde gök gürültülü sağanağa neden olan bulut kütlesinin, önümüzdeki saatlerde Sivrihisar, Polatlı, Günyüzü, Beylikova ve Mihalıççık ilçeleri çevrelerinde aralıklarla gök gürültülü sağanağa neden olmasının beklendiği belirtilerek, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı ilgililer ve vatandaşlar uyarıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title