Haberler

Meteoroloji'den "Etkili Yağış" Uyarısı

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin Kuzeydoğu Kesimlerinde Etkili Yağış Uyarısında Bulundu. Hava Sıcaklığının, Hafta Sonunda Yağış Alan Yerlerde Azalmaya Devam Edeceği, Diğer Bölgelerde Biraz Artacağı Belirtildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, kuzeydoğu kesimlerinde etkili yağış uyarısında bulundu.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bugün yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Van çevrelerinin gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği bildirildi. Yağışların Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları ile İç Anadolu’nun doğusunda etkili olmasının beklendiği ifade edildi.

Açıklamaya göre ise yarın yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu’nun Doğusu, Doğu Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve batısının gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. Açıklamada “Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz’de etkili olması bekleniyor” denildi.

Pazar günü ise Türkiye’nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceğinin tahmin edildiği bildirildi. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında etkili olmasının beklendiği vurgulandı.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title